Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The Very Hungry Caterpillar

This is a book and CD pack of the best selling picture book, The Very Hungry Caterpillar. There is a straight reading of the story first with intro and exit music and then a reading that includes a 'ping' to turn the page. Les mer

131,-
Sendes innen 7 virkedager
This is a book and CD pack of the best selling picture book, The Very Hungry Caterpillar. There is a straight reading of the story first with intro and exit music and then a reading that includes a 'ping' to turn the page.

Medlemsvurdering:
Her er originalutgaven av denne flotte og tidløse barneboken. Det at den er på engelsk har egentlig ikke spesielt mye å si, da det uansett er bildene barna er interesserte i. Som barn var denne boken om larven en favoritt i mange, mange år, og jeg ble aldri lei av boka. En sikker vinner med andre ord. Jeg husker at det for det meste var bildene som var spennende, og de er utrolig fine med masse farger som gjør at man umiddelbart trekkes mot sidene. I tillegg var det like spennende å se alt som ble spist, og at det til slutt ble en kjempefin sommerfugl. Absolutt en flott barnebok.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Random House Children's UK
Språk
Engelsk
Sider
28
ISBN
9780141380933
Utgivelsesår
2005
Format
27 x 21 cm
Serie
The Very Hungry Caterpillar

Om forfatteren

Eric Carle is an internationally bestselling and award-winning author and illustrator of books for very young children including his most well-known title The Very Hungry Caterpillar. With his late wife, Barbara, Eric Carle co-founded The Eric Carle Museum of Picture Book Art in Massachusetts in 2002.
Eric Carle divides his time between the Florida Keys and the hills of North Carolina.

Kunders vurdering

A
Ania mendoz – 14.08.2017

– Good children's book

S
Sigri – 27.09.2009

– Her er originalutgaven av denne flotte og tidløse barneboken. Det at den er på engelsk har egentlig ikke spesielt mye å si, da det uansett er bildene barna er interesserte i. Som barn var denne boken om larven en favoritt i mange, mange år, og jeg ble aldri lei av boka. En sikker vinner med andre ord. Jeg husker at det for det meste var bildene som var spennende, og de er utrolig fine med masse farger som gjør at man umiddelbart trekkes mot sidene. I tillegg var det like spennende å se alt som ble spist, og at det til slutt ble en kjempefin sommerfugl. Absolutt en flott barnebok.

m
mb – 21.09.2008

– En flott fortelling om en veldig sulten larve. Han spiser seg gjennom ett eple, to pærer, tre plommer og så videre. Når du hører fortellingen lurer du på om denne larven aldri skal bli mett. Jeg husker å ha lest denne da jeg var liten, og bokversjonen er også veldig bra. Denne gangen hørte vi lydboken og den kan absolutt anbefales. Det er en behagelig fortellerstemme og du kan se historien foran deg, og lydboken gir dessuten gode lydeffekter som gjør historien enda mer levende for lytterne. Boken er et unikum som alle små og store barn bør ha i samlingen sin. CD-en inneholder også noen andre små søte historier. Spesielt god er fortellingen om jenta som ønsker seg månen.

H
Hanna – 22.03.2006

– Dette er en klassiker innenfor barnebøker. Jeg syntes det var en veldig koselig bok og lese som liten. Ikke bare på grunn av historien, men også på grunn av bildene. Boken er formet på en artig måte med forskjellig sidelengder og hull! Når det er med en lyd cd kan barnet sitte og høre på historien og se på bildene samtidig! Boken handler om en larve som er veldig sulten. Den spiser og spiser, men blir aldrig mett! den spiser seg igjennom ost, pølse, is og masse annen usunn mat. Det er først når den kommer til blader at den blir mett, når den er mett skjer den noe med den! Sier ikke noe mer enn at denne boken og lydboken må barnet ditt ha!

Oppdag mer

Bøker som ligner på The Very Hungry Caterpillar:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
3 for 2

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv