Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nattafortellinger for rebelske jenter

2

Nattafortellinger for rebelske jenter 2, oppfølgeren til besteselgeren Nattafortellinger for rebelske jenter inspirerer jenter over hele verden til å drømme større, sikte høyere og kjempe hardere.

Nattafortellinger for rebelske jenter 2 er en ny samling med 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Nattafortellinger for rebelske jenter 2, oppfølgeren til besteselgeren Nattafortellinger for rebelske jenter inspirerer jenter over hele verden til å drømme større, sikte høyere og kjempe hardere.

Nattafortellinger for rebelske jenter 2 er en ny samling med 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig samling som etterlater leseren med en befriende følelse av uendelige muligheter.

«Nattafortellinger for rebelske jenter-serien er en liten del av en samtale som er større enn hver og en av oss. Større enn våre enkelte håp. Og i alle fall større enn frykten vår.» (Cavallo og Favilli)

Boka er vakkert illustrert med store, forskjelligartede portretter av de omtalte kvinnene.

Medlemsvurdering:
Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

Idun

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
212
ISBN
9788202588229
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Good night stories for rebel girls 2
Format
25 x 19 cm
Serie
Nattafortellinger for rebelske jenter 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

I
Idun – 28.05.2020

– Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

A
Assi – 06.11.2018

– Fantastisk bok, massevis av spennende historier, og litt gøy at historiske kvinner løftes frem og blir viktige for våre døtre:).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattafortellinger for rebelske jenter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
262,- 299,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv