Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nattafortellinger for rebelske jenter

2

Nattafortellinger for rebelske jenter 2Nattafortellinger for rebelske jenter 2, oppfølgeren til besteselgeren Nattafortellinger for rebelske jenter inspirerer jenter over hele verden til å drømme større, sikte høyere og kjempe hardere. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Nattafortellinger for rebelske jenter 2Nattafortellinger for rebelske jenter 2, oppfølgeren til besteselgeren Nattafortellinger for rebelske jenter inspirerer jenter over hele verden til å drømme større, sikte høyere og kjempe hardere.
Nattafortellinger for rebelske jenter 2

er en ny samling med 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig samling som etterlater leseren med en befriende følelse av uendelige muligheter.
«Nattafortellinger for rebelske jenter-serien er en liten del av en samtale som er større enn hver og en av oss. Større enn våre enkelte håp. Og i alle fall større enn frykten vår.» (Cavallo og Favilli)

Boka er vakkert illustrert med store, forskjelligartede portretter av de omtalte kvinnene.

Medlemsvurdering:
Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

Idun

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202597290
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Good night stories for rebel girls 2
Serie
Nattafortellinger for rebelske jenter 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Idun – 28.05.2020

– Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

A
Assi – 06.11.2018

– Fantastisk bok, massevis av spennende historier, og litt gøy at historiske kvinner løftes frem og blir viktige for våre døtre:).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattafortellinger for rebelske jenter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv