Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nattafortellinger for rebelske jenter

2

Dette er bok nummer to i serien Nattafortellinger for rebelske jenter, en annerledes nattabok-serien med sanne historier om heltinner som har banet, eller fortsetter å bane vei, for andre.

Denne samlingen av Nattafortellinger består av 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er bok nummer to i serien Nattafortellinger for rebelske jenter, en annerledes nattabok-serien med sanne historier om heltinner som har banet, eller fortsetter å bane vei, for andre.

Denne samlingen av Nattafortellinger består av 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig faktabok som styrker leseren i troen på at det finnes uendelige muligheter.

Medlemsvurdering:
Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

Idun

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202625320
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Good night stories for rebel girls 2
Serie
Nattafortellinger for rebelske jenter 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Idun – 28.05.2020

– Dette er en lettlest bok, som inneholder massevis av spennende historier om enda flere historiske kvinner. Les om bla. den verdensberømte artisten Beyonce, den utrolige forfatteren av Harry Potter-bøkene J. K. Rowling, eller les om Frankensteins egentlige oppfinner, nemlig Mary Shelley. Dette er spennende, lærerikt og fantastisk lesestoff, og passer meget godt som natta fortellinger på sengekanten for alle jenter med store drømmer!

A
Assi – 06.11.2018

– Fantastisk bok, massevis av spennende historier, og litt gøy at historiske kvinner løftes frem og blir viktige for våre døtre:).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattafortellinger for rebelske jenter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv