Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hesten som forsvant

I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo. Les mer

129,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo.

I denne boken handler det om en hest som er forsvunnet. D-gjengen kaster seg over saken, men hestetyver kan være skumle typer ... Myggen setter seg opp med et rykk. Det kommer så brått at Aron blir redd. - Hva er det? spør han. - Hører du det ikke? spør Myggen. Forsiktig begynner hun å krype mot åpningen på kortsiden for å kikke ut. Aron sukker. Det er midt på natten, og det eneste han vil er å sove. Da hører han det også. Lyden av hviskende stemmer. - Se! Der borte kommer det en bil, sier Myggen og peker. - Tenk om det er tyvene, hveser Aron. - Vi må gjemme oss. Skynd deg! De ser alvorlig på hverandre. Det er nå det gjelder. Skal de redde hestene eller ikke? Men i samme øyeblikk som Aron setter foten i det første trinnet på stigen hører de først et dunk og så et skrik utenfor stallen. - Hold ham fast! brøler en grov stemme.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202750640
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Den försvunna hästen
Serie
D-gjengen 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hesten som forsvant:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv