Klabb og Labb - Bjørg Jovall

Klabb og Labb

; Elin Eriksen (Illustratør)

«Jeg opplever at historien om Klabb og Labb blir fortalt på en sjarmerende barnlig enkel og bilderik måte. Mitt barn ler og stiller undrende spørsmål til alt det Klabb og Labb finner på og hun elsker illustrasjonene. Spesielt der hvor Klabb har surret seg inn i garnnøstet til Guri. Tusen takk for en kjempefin bok! Gitte Fekjær-Muggerud»

«Jeg visste ikke at det var så tøft å være valp. Men jammen er det litt moro også...selv om jeg er livredd når matmor Guri henter fram den skumle støvsugeren. Hun hater nemlig når det er så mange hårdotter etter meg på gulvet. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Jeg visste ikke at det var så tøft å være valp. Men jammen er det litt moro også...selv om jeg er livredd når matmor Guri henter fram den skumle støvsugeren. Hun hater nemlig når det er så mange hårdotter etter meg på gulvet. Da blir hun rasende sint, og truer med å strikke genser av meg. Den eneste sjansen jeg har for å komme meg unna, er å krype langt under sofaen og lukke øynene. Da vil hun ikke kunne se meg», tenker Klabb.

Bjørg Jovall ( født 1950) er bosatt i Horten, er gift, har to barn og 4 barnebarn. Hun har en bachelorgrad i kultur og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, samt tilleggsfag innen spesialpedagogikk og veiledningspedagogikk. Hun har tidligere utgitt boken «Vi er meg» på Forlagshuset Publica.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Publica
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 30
ISBN: 9788284160153
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger