Lady og Landstrykeren - Disney Enterprises

Lady og Landstrykeren

Disney Enterprises (Utgiver) ; Bill Langley (Illustratør) ; Ron Dias (Illustratør) ; Camilla Stendov (Oversetter)

I tegnefilmens historie finnes det vel knapt en scene som er mer berømt enn kjøttbolle og spagettiscenen fra Lady og Landstrykeren. Her har Disney skapt en udødelig klassiker. Denne boken er illustrert med de klassiske illustrasjonene fra 1955. Les mer
Vår pris
99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I tegnefilmens historie finnes det vel knapt en scene som er mer berømt enn kjøttbolle og spagettiscenen fra Lady og Landstrykeren. Her har Disney skapt en udødelig klassiker. Denne boken er illustrert med de klassiske illustrasjonene fra 1955.

Den lille valpen Lady flytter inn i et herskapelig hus hos et lykkelig, nygift ektepar. Til å begynne med nyter Lady å være midtpunktet i den lille familien, men etter hvert endrer ting seg. Da Lady blir overlatt til sure, gamle tante Sara, rømmer hun.

Lady lærer snart at verden er full av farer. Heldigvis har hun en beskytter og beundrer i løshunden Landstrykeren. Han er hennes rake motsetning: Oppvokst på gata og vant til å ta utfordringer og vanskeligheter på strak labb.

Etter hvert blir det veldig romantisk mellom de to hundene, og det topper seg i den berømte spagettiscenen på Tonys restaurant. Men så havner de i trøbbel ... Det dukker opp en hundefanger!

Innbundet. 28 sider.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 27
ISBN: 9788242964090
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Lady and the tramp
Alder: Barn 3-6
Format: 26 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger