Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Valpeveddeløpet

Hanna og Theo skal være med Hannas farmor til Vestlandet. De bor på Hoddevika strandhotell - Norges aller fineste badehotell! Når Hanna og Theo møter en liten valp de kaller for Hodde, ligger det an til å bli en perfekt ferie. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hanna og Theo skal være med Hannas farmor til Vestlandet. De bor på Hoddevika strandhotell - Norges aller fineste badehotell! Når Hanna og Theo møter en liten valp de kaller for Hodde, ligger det an til å bli en perfekt ferie. Men det blir raskt slutt på idyllen. Hotellet er fullbooket, og det kryr av folk med dyre sportsbiler og flotte klær. Og når Hodde blir borte, aner Dyrehagedetektivene at det er fare på ferde.

Hvor har det blitt av den lille valpen, hva gjør en gjeng med rikinger i Hoddevika, og hva skjuler den hemmelighetsfulle hotellsjefen? Det skal dyrehagedetektivene komme til bunns i.

Valpeveddeløpet er ellevte bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Maria Steffensen og har egne faktasider om hunder bakerst. Serien passer fint for ferske lesere.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203399640
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Dyrehagedetektivene 11

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Valpeveddeløpet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv