Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

God jul!

Vinneren av Brageprisen 2016 kategori åpen klasse: Sakprosa for barn og unge!

Dina og Damian bor vegg i vegg og kaller seg «to hyggelige fyrer». Julaften skal de være med i julespill i hver sin kirke. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager
Vinneren av Brageprisen 2016 kategori åpen klasse: Sakprosa for barn og unge!

Dina og Damian bor vegg i vegg og kaller seg «to hyggelige fyrer». Julaften skal de være med i julespill i hver sin kirke. Dina gleder seg, men hvorfor er det så mørkt og stille i huset? Boka skildrer hvordan mange i Norge forbereder og feirer jul.

God jul! er en del av serien Fest og feiring. Fest og feiring består av fem bøker som viser hvordan en sentral høytid fra verdensreligionene kristendom, jødedom, islam, buddhisme og hinduisme, feires av dagens småbarnsfamilier i Norge.

Serien ble nominert til Brageprisen 2016 i kategorien Åpen klasse - sakprosa for barn.

Juryens begrunnelse:

Fest og feiring er et stort og gjennomarbeidet verk som løfter fram rikdommen i det kulturelle mangfoldet. Å fortelle om de store verdensreligionene med de største feiringene som inngangsportal er både klokt og praktisk med tanke på hverdagen i barnehager og skoler. De fem bindene er viet hver sin religion, med hver sin familie, hver sin hovedperson. De enkle historiene som faktastoffet er vevet inn i, er nøkterne, men inneholder også spenningsmomenter som er ypperlig tilpasset til de eldste barnehagebarna og de yngste skolebarna. Illustratør Piotrowska har utfoldet seg med varme farger, glade streker og komposisjoner som gjør at leseren stadig oppdager noe nytt. Bøkene fremstår estetisk som vakre overflødighetshorn med et vell av informative detaljer. Verket støtter opp om integreringsarbeid i praksis, uten at det presses på leseren. Dette kunstneriske og pedagogiske verket framstår som et resultat av et særdeles fruktbart samarbeid mellom tekstforfatter og illustratør.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202548391
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
28 x 22 cm
Priser
Brageprisen Åpen klasse 2016
Serie
Toktok
Fest og feiring

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på God jul!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv