Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunstmagi

den store kunstboka for barn og unge

Visste du at en do ble til kunst for hundre år siden? Eller at kunstneren van Gogh skar av seg øret og sendte det til vennen Gauguin for enda lenger siden?I denne boken tar kunstneren Bjørg Thorhallsdottir og kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen voksne og barn med på en utrolig reise gjennom kunsthistorien. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Visste du at en do ble til kunst for hundre år siden? Eller at kunstneren van Gogh skar av seg øret og sendte det til vennen Gauguin for enda lenger siden?I denne boken tar kunstneren Bjørg Thorhallsdottir og kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen voksne og barn med på en utrolig reise gjennom kunsthistorien. Her får du mange inspirerende innblikk i hvordan en rekke store kunstnere arbeidet. Til hvert kapittel hører det også en filosofidel, kuriositeter og en kunstoppgave. Her kan du lage action painting slik som maleren Pollock gjorde det, eller legge din egen mosaikk.Denne boken heier på kreative barn, leken og oppdagelsen - og på veien oppstår det en fin stund mellom voksne og barn: kunstmagi.Fotografier av Marte Gjærde.Mette Dybwad Torstensen er forfatter og kunsthistoriker, har vært redaktør i magasinet KUNST som hun bygget til å bli Nordens største kunstmagasin. Hun har lang formidlingserfaring med barn og unge.Björg Thorhallsdottir er kunstner og har utsmykket kirker, kontorer og offentlige bygg i hele Europa. Hun har hatt et stort antall separatutstillinger internasjonalt og er også en ettertraktet foredragsholder. Hun har gitt ut flere bøker, blant annet Veien til lykke.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
181
ISBN
9788251687263
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 20 cm

Kunders vurdering

K
Kari Brennum – 26.10.2016

– Jeg har to barnebarn i Steinerskolen - de setter pris på slike tilbud som denne boka representerer - fin å ha meg seg når de er på besøk hos besteforeldre - og i sene høsttimer hjemme hos seg selv - anbefales !

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunstmagi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Pondus

Frode Øverli
Innbundet 
299,- 329,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv