Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dra krakken bortåt glaset

ei bok om Alf Prøysen

Helt ny biografi til Prøysen-jubileet i 2014.

I 2014 feirer Gyldendal at det er 100 år siden Alf Prøysen ble født med å utgi en nyskreven bok om ham. Prøysen hentet hovedsakelig stoffet sitt fra miljøet han kom fra. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Helt ny biografi til Prøysen-jubileet i 2014.

I 2014 feirer Gyldendal at det er 100 år siden Alf Prøysen ble født med å utgi en nyskreven bok om ham. Prøysen hentet hovedsakelig stoffet sitt fra miljøet han kom fra. Han fortalte om undertrykkelse, tilkortkommenhet og sjenanse. Om troskap og svik. Om glede og jubel, og bunnløs sorg. Det er menneskene og forholdet dem imellom som er Prøysens materiale. Kanskje det er derfor at så mye av det han skrev lever videre den dag i dag?
For første gang utgis det en Prøysen-biografi for ungdommer / unge voksne lesere..Boka forteller om en av 50-årenes store stjerner som tok hele Norge med storm på radio, tv og konserter ? i tillegg til at han utga fortellinger, stubber, dikt, og ikke minst viser ? både for barn og voksne.
Stein Erik Lunde forteller sin historie om Prøysen, slik han oppfatter livet og verkene hans. Lunde har tidligere utgitt kritikerroste biografier som.IKON Dylan, Biografien om Edvard Munch, Henrik Ibsen, Amalie Skram, i tillegg til skjønnlitteratur for barn og ungdom.
.
.
.
.
.
.
.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205450844
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Dra krakken bortåt glaset
Priser
Fagbokprisen 2014

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dra krakken bortåt glaset:

Gutt

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv