Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pling i bollen

fine og ufine barnerim

Da rimsamlingen Pling i bollen - fine og ufine barnerim kom i fjor, introduserte den leseren for en enestående verden, der steiner i en ur kan havne i heftig diskusjon og en dachs uten videre kan bli venn med en laks. Les mer

99,-
Sendes innen 3 virkedager
Da rimsamlingen Pling i bollen - fine og ufine barnerim kom i fjor, introduserte den leseren for en enestående verden, der steiner i en ur kan havne i heftig diskusjon og en dachs uten videre kan bli venn med en laks.


Suksessforfatteren Ingvild Rishøis barnerim pekte respektfullt, men ertende tilbake på sjangerens store mestere, som Inger Hagerup og André Bjerke, men først og fremst var dette rim for en ny generasjon. Noen var rørende og lune, de fleste var ville og underlige, og felles for dem alle var en fengende rytme og melodiøs stil som nærmeste ba om å bli musikk.


Lydboka inneholder innleste rim av forfatterenMusikerne Eirik Askerøi, Øystein Bergsvik og Terje Nodby, sistnevnte kjent fra Mytekalenderen, har tatt konsekvensen av dette, og spilt inn nydelige musikalske versjoner av rimene med blant annet Haddy N'jie som vokalist.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202378004
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Pling i bollen
Format
13 x 13 cm
Priser
Bildebokprisen 2011

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pling i bollen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv