Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mattemagi

over 100 morsomme, magiske, praktiske og nyttige matematikkøvelser for trent og utrent

Over 100 morsomme, magiske, praktiske og nyttige matematikkøvelser for trent og utrent Det er moro med matte! Her er matematiske dilemmaer, matteøvelser, mattenøtter og underfundige matematiske sannheter i skjønn forening. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Over 100 morsomme, magiske, praktiske og nyttige matematikkøvelser for trent og utrent Det er moro med matte! Her er matematiske dilemmaer, matteøvelser, mattenøtter og underfundige matematiske sannheter i skjønn forening. Du får bl.a. hoderegningstriks, koder og kodespråk, fingerganging, måling av høyde med tommel, Fibonaccis tallrekke, trekantens egenskaper, innsikt i areal og volum, hvordan lage et vannhjul, Pytagoras berømte setning, algebra og overføring av krefter med vektstang, for å nevne noe. Anbefales alle 10-99 år.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
127
ISBN
9788248912040
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

G
G. – 03.01.2011

– Dette er en bok som er veldig grei som introsuksjon til matematikk på en litt annen måte enn mange andre bøker. Forfatteren prøver å gi litt andre innfallsvinkler til matematikken på sin egen måte og lykkes langt på vei med dette. Boken er ingen lærebok, men kan på mange måter vekke nysgjerrigheten til å ville undersøke ting videre noe som vel er forfatterens intensjon med boken. Det jeg som leser savner er litt flere eksempler, noe jeg tror ville ha økt lesegleden en del. Men boken lykkes langt på vei av enkle forklaringer på vanskelige ting og en helt super disposisjon av stoffet. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mattemagi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv