Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skal vi leke matte?

lure leker og snurrige spill

Anton og Julie hopper paradis og tegner klovner, lager noe godt å spise, måler kroppsdelene sine og leker rare og innviklede leker. De hjelper hverandre å finne løsninger, for av og til er matte litt finurlig. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Anton og Julie hopper paradis og tegner klovner, lager noe godt å spise, måler kroppsdelene sine og leker rare og innviklede leker. De hjelper hverandre å finne løsninger, for av og til er matte litt finurlig. Det kan finnes flere svar på problemene.

Medlemsvurdering:
Matematikk kan være lek og gøy, det viser denne boken. Den er proppfull av leker, grubliser, undersøkelser og morsomme ting å gjøre. Man lærer raskere når man har det gøy. I dagliglivet og i mange leker og spill må man faktisk kunne å regne. Særlig klovnespillet falt i smak hjemme hos oss. De minste trenger kanskje litt hjelp, men boken kan være en fin introduskjon til å lære både geometri og de fire regneartene. Grublisene krever at man har litt grunnkunnskap. Noen foreldre har kanskje selv hatt problem med matematikk, og kjenner halsen snurpe seg bare ved tanken på ordet subtraksjon og geometri. Ikke la mattefobien smitte over på barna, men bruk denne boken og lek sammen. I spill og lek gjør det ingenting at de voksne dummer seg litt ut. Forslag til løsninger finnes bakerst i boken. Boken har fine illustrasjoner, og det meste man trenger finner man i kjøkkenskuffen. Anbefales mer enn gjerne.

bella

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
61
ISBN
9788253020105
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1998
Format
25 x 20 cm

Kunders vurdering

b
bella – 02.05.2009

– Matematikk kan være lek og gøy, det viser denne boken. Den er proppfull av leker, grubliser, undersøkelser og morsomme ting å gjøre. Man lærer raskere når man har det gøy. I dagliglivet og i mange leker og spill må man faktisk kunne å regne. Særlig klovnespillet falt i smak hjemme hos oss. De minste trenger kanskje litt hjelp, men boken kan være en fin introduskjon til å lære både geometri og de fire regneartene. Grublisene krever at man har litt grunnkunnskap. Noen foreldre har kanskje selv hatt problem med matematikk, og kjenner halsen snurpe seg bare ved tanken på ordet subtraksjon og geometri. Ikke la mattefobien smitte over på barna, men bruk denne boken og lek sammen. I spill og lek gjør det ingenting at de voksne dummer seg litt ut. Forslag til løsninger finnes bakerst i boken. Boken har fine illustrasjoner, og det meste man trenger finner man i kjøkkenskuffen. Anbefales mer enn gjerne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skal vi leke matte?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv