Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bukkene Bruses kokebok

nam, nam, nam

- Digg, digg, digg og nam, nam, nam!

Både bukker og barn trenger mat og drikke, og når maten står på bordet, kan alle kose seg sammen. På setra er det gresset grønt og vaflene nystekte, men Bukkene Bruse vil jo ha variasjon i kosten! De har vært i Syden og på gamlehjemmet, de har begynt på skolen og feiret jul, og på veien har de plukket opp mange gode oppskrifter. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
- Digg, digg, digg og nam, nam, nam!

Både bukker og barn trenger mat og drikke, og når maten står på bordet, kan alle kose seg sammen. På setra er det gresset grønt og vaflene nystekte, men Bukkene Bruse vil jo ha variasjon i kosten! De har vært i Syden og på gamlehjemmet, de har begynt på skolen og feiret jul, og på veien har de plukket opp mange gode oppskrifter. Rundt 40 av disse finner du her! Noe salt, noe søtt, noe sunt og noe usunt - her er mat for små og store bukker til både hverdag og fest.

Du kan lage:

Rullekake à la trollnese DJ Mømøs milkshake Snurre Snabels pizzasnurrer Sydendrinker fra Hotell Zanzibar Melkebartens sjokoladekake Pasta La Dusta Ulvenes oreomuffins og masse annet godt og usunt - og litt sunt!
Det er gøy å lage mat sammen! Noen av oppskriftene i denne boka kan barna klare helt selv, men noen ganger må de voksne hjelpe til litt. Eller kanskje en storebror eller storesøster kan være med.

Oppskriftene er inspirert av Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds sprelske bøker om Bukkene Bruse og er utviklet av konditor Elin Vatnar Nilsen, som driver nettstedet Krem.no.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
83
ISBN
9788202675196
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
26 x 20 cm
Serie
Bukkene Bruse

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bukkene Bruses kokebok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv