Gruffalo kokebok

24 retter fra den store, mørke skogen

; Axel Scheffler (Illustratør) ; Anne Horn (Oversetter)

Lag din egen ugleiskrem, slangerøre eller ristet rev ... eller hvorfor ikke Gruffalo kumle-krumle-pai? Disse tjuefire oppskrifter er utviklet og presentert så voksne og barn kan «leke med maten», lage noe godt og skape fine øyeblikk sammen. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Lag din egen ugleiskrem, slangerøre eller ristet rev ... eller hvorfor ikke Gruffalo kumle-krumle-pai? Disse tjuefire oppskrifter er utviklet og presentert så voksne og barn kan «leke med maten», lage noe godt og skape fine øyeblikk sammen. 

I boka finner du oppskrifter på søte godbiter, sunn snacks og enkle retter - alle inspirert av de populære bøkene om Gruffalo. For eksempel tror jeg nok mange barn vil kose seg med livretten til Gruffalo, nemlig Musetoast! Det er ikke så skummelt som det høres ut, det er nemlig en brødskive med egg og andre godsaker på – som ser ut som en mus! Garantert bra for appetitten!

Enkle oppskrifter
Oppskriftene presenteres steg for steg, enkelt forklart og lett å følge, med mange gode tips. Boka er også utstyrt med en bruksanvisning for de voksne, med tips om hva barna trenger hjelp til (som varme ting og skarpe kniver).  

Gruffalo kokebok er en kjempefin måte å introdusere små Gruffalo-fans for kjøkkenet, matlaging og kakebaking, og på den måten bidra til at de tidlig blir ganske selvhjulpne, og utvikler både matglede og gode holdninger til kosthold. Perfekt for felles-aktiviteter og full av gode ideer, dette er en bok dere kommer til å ha glede av!

 

«Livretten min,» sa Gruffalo glad. «På en skive loff skal du smake bra!»

 

 

 

Fakta