BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kokebok fra Kardemomme by

arme røvere og andre oppskrifter

Den som er mett, trenger ikke å røve, sier politimester Bastian. Men hva vil folk i Kardemomme by helst ha å spise? Det får du svaret på her. Og du får oppskriftene, så du kan lage godsakene selv.

Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Arme røvere og annet godt

Det er godt med mat som smaker, og den smaker enda bedre når man har laget den selv! Med Tante Sofies regler for god atferd på kjøkkenet, bør det meste ligge til rette for at selv de yngste kokkespirer kan følge denne kokeboka helt på egen hånd og overraske familien med for eksempel Jonatans kylling i form, Tante Sofies lasagne eller Politimester Bastians lunsjsalat.

Fengselsfrokost?
Fru Bastian er viden kjent for sine frokoster som hun serverer røvere som sitter i fengsel. De får nemlig vann i munnen når de kjenner duften av bacon, pølser, egg og tomatbønner. Enkelt, men veldig godt, og litt engelsk. Vi får også lyst til å teste ut oppskriften på frokost-granola, og dette er veldig morsomt å lage for de aller yngste. Det er bare å røre alt sammen, legge utover på et bakebrett og sette i ovnen.

Røvere kaster ikke tørt brød
Har brødet blitt tørt i brødboksen? Røverne kaster ikke tørt brød, de bruker det til å lage Arme røvere med lune bær. Nam! Men hva skal vi ha til middag? Hva med Brannmann Kaspers hotte quesadillas? Det er noe hele familien liker, og man kan også bruke rester som dukker opp i kjøleskapet. Og har du ikke tacolefser, kan du bruke lomper. Dukker det opp pølser i kjøleskapet, kan du lage Pølsemakerens pytt i panne med kokte poteter og vårløk. Og hvordan lage en god tomatsuppe fra bunnen? Denne boka har oppskriften.

Mange barn elsker å bake, og med denne boka kan man bake en lekker sjokoladekake, Kamelens muffins eller kardemommeboller fra Kardemomme by. Og mye annet.

Kokebok fra Kardemomme by er en herlig kokebok for hele familien, med alt fra det enkleste man kan finne på å røre sammen på et kjøkken, til litt mer avanserte retter som de større barna kan lage. Oppskriftene ledsages av små historier fra Kardemomme by. Og Tante Sofie oppfordrer selvfølgelig til god hygiene og rydding av kjøkkenet slik at det er strøkent når man har kokkelert ferdig!

 

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
95
ISBN
9788202727802
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kokebok fra Kardemomme by
Format
26 x 20 cm
Nr
8211787
Serie
Kardemomme by

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kokebok fra Kardemomme by:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv