Mons og Mona lager smoothie

; Morten N. Pedersen ; Morten N. Pedersen (Illustratør)


Mons og Mona er godtesyke og de leter seg gjennom hele huset på jakt etter godteri. Det eneste de finner er en støvete rosin. Når de leter etter kjeks i det øverste skapet på kjøkkenet, faller de ned og river med seg frukt i fallet. Les mer
Vår pris
163,-
Spar
16,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 163,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka


Mons og Mona er godtesyke og de leter seg gjennom hele huset på jakt etter godteri. Det eneste de finner er en støvete rosin. Når de leter etter kjeks i det øverste skapet på kjøkkenet, faller de ned og river med seg frukt i fallet. Da kommer de på at de kan jo lage smoothie! Pappa hjelper dem med blenderen, og det blir en kjempegod smoothie til slutt.

Bøkene om Mons og Mona er enkle, humoristiske fortellinger som passer for barn i barnehagealder. Bøkene er morsomme og lærerike. Mons og Mona er to søsken som går i samme barnehage. De er stort sett gode venner, men ikke alltid. De er nysgjerrige på mat, hvor maten kommer fra, hvordan den smaker og hvordan den lages. De har en hund, Boffen, som også er glad i mat og som ofte gjør sitt til at ting ikke blir helt som først planlagt.

Bakerst i boka er det oppskrifter på smoothie som barn og voksne kan lage sammen.

Forfatter Pål H. Christiansen har tidligere skrevet fire bøker om den rampete torsken Fjodor, og utgitt to Løveunge-bøker, i tillegg til bøker for voksne. Bøkene er illustrert av Morten M. Pedersen, som tidligere har skrevet og illustrert 12 bøker om Bo, og illustrert boken Sommeren med Fjodor.


[Mons og Mona-serien] er genial i sin enkelhet, [...] tar barns hverdag og verdensforståelse på alvor. www.barnebokkritikk.no

Fakta