Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I Dovregubbens hall

«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.»

Parents in Touch

Musikalsk eventyr i Dovregubbens hall

Hør de berømte tonene av Edvard Grieg til Dovregubbens hall, Solveigs sang og flere andre mens vi følger umuliusen Peer Gynt ut på eventyr. I Dovregubbens hall tar oss med på et musikalsk eventyr med Henrik Ibsens Peer Gynt.

Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Eventyrorkesteret i Dovregubbens hall

Hør de berømte tonene av Edvard Grieg til Dovregubbens hall, Solveigs sang og flere andre mens vi følger umuliusen Peer Gynt ut på eventyr. I Dovregubbens hall tar oss med på eventyr med Henrik Ibsens Peer Gynt. Peer er på bryllupsfest med moren sin. Alle spiser, danser og koser seg, men Peer synes det er så kjedelig. Han vil finne på noe annet!

Peer legger i vei på egenhånd og vips er eventyret i gang. På hvert oppslag er det en musikk-knapp. Trykk på den og hør et av Edvard Griegs berømte musikkstykker. Her er både I Dovregubbens hall, Solveigs sang, Morgenstemning og flere til. Boka er gjennomillustrert med flotte, fargerike oppslag. Den gir en fin introduksjon til de verdensberømte verkene av Edvard Grieg og Henrik Ibsen.

I tillegg til fortellingen med de ti melodiene står det litt om både Edvard Grieg og Henrik Ibsen bak i boka, sammen med forklaringer på musikkuttrykk.


Sagt om bøkene i serien EVENTYRORKESTERET:
«Et lite kunstverk om et musikalsk mesterverk» - Maya Troberg Djuve, Dagbladet, Terningkast 5
«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.» Parents in Touch
«En magisk gjenfortelling av de store klassikerne med en perfekt introduksjon til de store mesterverkene innen klassisk musikk.» South Wales Evening post
«Vi rett og slett elsket disse bøkene! EVENTYRORKESTERET er en drøm å lese med barna. Musikken tar deg virkelig med inn i historien. En glimrende måte å introdusere barn for klassisk musikk på.»  BookBairn

 

Medlemsvurdering:
Denne boken elsker både 3 åringen. 1 åring og mammaen. Nydelig illustrasjoner og toner!

Cecilie

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
16
ISBN
9788284310275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
In the hall of the Mountain King
Format
31 x 28 cm
Nr
8210705
Serie
Eventyrorkesteret

Anmeldelser

«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.»

Parents in Touch

«En magisk gjenfortelling av de store klassikerne med en perfekt introduksjon til de store mesterverkene innen klassisk musikk.»

South Wales Evening post

«Vi rett og slett elsket disse bøkene! EVENTYRORKESTERET er en drøm å lese med barna. Musikken tar deg virkelig med inn i historien. En glimrende måte å introdusere barn for klassisk musikk på.»

BookBairn

Kunders vurdering

K
Ketil – 06.02.2024

– Klisjéaktige tegninger. Forferdelig dårlig "eventyr" om Peer Gynt. Er slikt lov?

C
Cecilie – 13.04.2023

– Denne boken elsker både 3 åringen. 1 åring og mammaen. Nydelig illustrasjoner og toner!

C
Carina athelie Skredlund – 07.03.2023

– Min 3 åring er full av begeistring og boken er lest hver eneste kveld siden vi mottok den for 2 måneder siden (uten unntak). Anbefales virkelig.

G
Gro – 07.03.2023

– En spennende bok for barna med musikk og fortelling. Morsomt for mamma å lese og høre på Peer Gynt og la barna få en tidlig intro til klassiske verk.

V
Veslemøy Midtskogen – 07.03.2023

– Fantastisk fin bok! 2,5 åringen har denne som favoritt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på I Dovregubbens hall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv