Nelly Rapp og det hemmelige biblioteket - Martin Widmark

Nelly Rapp og det hemmelige biblioteket

; Christina Alvner (Illustratør) ; Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Serie: Nelly Rapp - monsteragent 19

Nelly og Valle er på besøk hos onkel Hannibal i hans store murhus, Monsterskolen. En merkelig greve kommer for å få hjelp til å finne ut av sin egen slektshistorie. Finnes det noen ledetråder til grevens slektshistorie i skolens enorme bibliotek? Det skal visst være noen hemmelige rom der, og det er her Nelly og Valles eventyr i riddertiden begynner. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Nelly og Valle er på besøk hos onkel Hannibal i hans store murhus, Monsterskolen. En merkelig greve kommer for å få hjelp til å finne ut av sin egen slektshistorie. Finnes det noen ledetråder til grevens slektshistorie i skolens enorme bibliotek? Det skal visst være noen hemmelige rom der, og det er her Nelly og Valles eventyr i riddertiden begynner.

Nelly Rapp og vennen Valle er mestre på å takle monstre og andre farlige skapninger med hjelp av de tre "L"-ene: likevekt, lærdom og list. I denne boka blir deres kunnskaper satt på prøve når de plutselig befinner seg i en annen tid. Dette er også fortellingen om da Monsterskolen ble dannet.

Bøkene om Nelly Rapp er skrevet av Martin Widmark, forfatteren bak den populære serien LasseMajas Detektivbyrå og er en populær serie som er spennende, morsom og lettlest.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 104
ISBN: 9788202635848
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Nelly Rapp ock det hemliga biblioteket
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger