Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nelly Rapp og Monsterskolen

Når Nelly er med foreldrene på middag hos onkel Hannibal, skjer det merkelige ting. På jakt etter toalettet står Nelly plutselig ansikt til ansikt med læreren på Monsterskolen, som ivrig venter på sin tiende elev. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Når Nelly er med foreldrene på middag hos onkel Hannibal, skjer det merkelige ting. På jakt etter toalettet står Nelly plutselig ansikt til ansikt med læreren på Monsterskolen, som ivrig venter på sin tiende elev. Det Nelly først trodde ville bli en kjedelig voksenmiddag, blir brått et spennende eventyr! Klarer hun å finne ut hvordan man bør takle en blodtørstig vampyr med tannverk?

Nelly Rapp og Monsterskolen er den første frittstående tittelen i Martin Widmarks kosegrøsserserie om monsteragenten Nelly Rapp. Boken er rikt og humoristisk nyillustrert av Emil Maxén.

Passe skummelt, morsomt og lettlest for ferske lesere!

Medlemsvurdering:
"Monsterskolen" er historien om Nelly Rapp. Ho reiser på besøk til onkelen sin. Han har dei raraste tenarane. Nelly Rapp er nyfiken, og difor begynner ho fort å utforska onkelen sitt store, skumle hus. Ho må igjennom ein del prøvar for å verte monsteragent.
Historien er fengjande og spennande. Denne boka bør du lese. Det er ei bok som du vil suse gjennom, fordi du berre må vete korleis det går med Nelly. Boka er lett å lese. Det er mange bileter. Boka passar for barn som er mellom 6 - 12 år og som tør å høyre om store monster, vampyrar og andre skumle vesen.

HV

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
84
ISBN
9788202796419
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Nelly Rapp och Monsterakademin
Format
22 x 15 cm
Serie
Nelly Rapp - monsteragent 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
HV – 06.12.2005

– "Monsterskolen" er historien om Nelly Rapp. Ho reiser på besøk til onkelen sin. Han har dei raraste tenarane. Nelly Rapp er nyfiken, og difor begynner ho fort å utforska onkelen sitt store, skumle hus. Ho må igjennom ein del prøvar for å verte monsteragent.
Historien er fengjande og spennande. Denne boka bør du lese. Det er ei bok som du vil suse gjennom, fordi du berre må vete korleis det går med Nelly. Boka er lett å lese. Det er mange bileter. Boka passar for barn som er mellom 6 - 12 år og som tør å høyre om store monster, vampyrar og andre skumle vesen.

C
Cecilie – 18.08.2005

– "Monsterskolen", bare tittelen for det til å ile litt i små hoder! Boka er også spennende. Min sønn på 7 år ville helst at jeg skulle lese "bare et kapittel til, da mamma!" Nelly Rapp er nemlig både modig og smart, og en ekte Monsteragent! Hun er dessuten et barn, en man kan se opp til! Vi følger Nelly på veien mot å bli Monsteragent, hun skal løse noen vanskelig oppgaver, som man må være lur for å finne ut av. Og når hun finner løsningen, så skjønner også barna at det var veldig smart tenkt! Spenning på barns premisser, snill spenning!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nelly Rapp og Monsterskolen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv