Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nelly Rapp og spøkelsesprestene

«En monsteragent er en person som bekjemper monstre og spøkelser. Ha ha! ler du. Hva er dette for en røverhistorie? Det fins ikke monstre, vel. Og spøkelser - det er bare barnehageunger som tror på slikt! Jeg skjønner det om du sier noe sånt, for det trodde jeg også - før. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager
«En monsteragent er en person som bekjemper monstre og spøkelser. Ha ha! ler du. Hva er dette for en røverhistorie? Det fins ikke monstre, vel. Og spøkelser - det er bare barnehageunger som tror på slikt! Jeg skjønner det om du sier noe sånt, for det trodde jeg også - før.

I dag tror jeg ikke - jeg vet at de fins.»

Nelly Rapp har lært seg å håndtere monstre og andre farlige skapninger ved hjelp av likevekt, lærdom og list. Men holder det når en kirke er utsatt for den verste formen for spøkeri?

I den gamle kirken farer bibler gjennom lufta, svarte prestekjoler flagrer bak søylene og fæle skrik ødelegger stillheten ... og hver morgen ligger alt hulter til bulter når presten kommer. Det begynte i julen, men så har spøkeriet bare økt og økt. Presten er fortvilet og Nelly Rapp og Lena Sleva tilkalles - kan de løse dette mysteriet?

En ny bok i den populære serien om monsteragenten Nelly Rapp, skrevet av forfatteren bak LasseMajas Detektivbyrå. Lettlest og akkurat passe skummel for lesere som har knekket lesekoden.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
104
ISBN
9788202635886
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Nelly Rapp och de spökande prästerna
Format
22 x 15 cm
Serie
Nelly Rapp - monsteragent 11

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nelly Rapp og spøkelsesprestene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Håpet

H.L. Phoenix
Innbundet 
272,- 299,-
 

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Handlekurv