Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Til huttetuenes land

"Det er ikke uten grunn at denne boka er blitt en elsket klassiker. Tegningene er fantastiske, historien rampete og teksten poetisk. Fortellingen om gutten Max som seiler til Huttetuenes verden pirrer fantasien, og boka er akkurat passe skummel."

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

Max leker før han skal legge seg. Han har tatt på seg ulvedrakten og blir litt for vill. Så vill at mamma sender ham til sengs uten kveldsmat. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land. En akkurat passe skummel bok på sengekanten, for Max kommer til sitt eget rom og der står sannelig kveldsmaten og venter på ham.

Les Marihøne - Marens leselystblogg: Huttetu så bra!

Medlemsvurdering:
Endelig er denne fantastiske barneboken å få tak i igjen. Det er en bok som fascinerer både store og små. Boken handler om en liten gutt som heter Max. Han skal straks gå og legge seg, men han har fått på ulevedrakten og har blitt ganske så vill. Så vill at mamma sender ham i seng uten kveldsmat. Men Max vet råd, han tar en tur til Huttetuenes land. Boken er rikt illustrert og bildene er noe av det som fascinerer mest her. De innbyr til diskusjoner og prat mellom voksne og barn. Boken er litt skummel, men ikke mer enn at de fleste vil fryde seg voldsomt over den.

Trine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202211226
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Originaltittel
Where the wild things are
Format
26 x 24 cm
Nr
9013644
Serie
Til huttetuenes land/Where the wild things are

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

"Det er ikke uten grunn at denne boka er blitt en elsket klassiker. Tegningene er fantastiske, historien rampete og teksten poetisk. Fortellingen om gutten Max som seiler til Huttetuenes verden pirrer fantasien, og boka er akkurat passe skummel."

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

Kunders vurdering

b
basto – 24.01.2010

– "Til huttetuenes land" er historien om Max som blir sendt opp på rommet sitt uten middag, fordi han ikke hører på mor. Istedenfor å bli på rommet slik hans mor har fortalt han, velger han å dra til huttetuenes land. Reisen dit er lang og skummel. Maurice Sendaks historie og tegninger er noe av det beste barnelitteraturen har å bidra til både små og store barn. De små får dekket sin fasinasjon for skrekk og gru i tillegg til å la sin fantasi utvikle seg. De store får en mimringsstund tilbake til sin egen barndom, i tillegg til gleden av å se livets små gleder i mange ulike former både for seg selv og de små. Anbefales!

T
Trine – 25.09.2009

– Endelig er denne fantastiske barneboken å få tak i igjen. Det er en bok som fascinerer både store og små. Boken handler om en liten gutt som heter Max. Han skal straks gå og legge seg, men han har fått på ulevedrakten og har blitt ganske så vill. Så vill at mamma sender ham i seng uten kveldsmat. Men Max vet råd, han tar en tur til Huttetuenes land. Boken er rikt illustrert og bildene er noe av det som fascinerer mest her. De innbyr til diskusjoner og prat mellom voksne og barn. Boken er litt skummel, men ikke mer enn at de fleste vil fryde seg voldsomt over den.

a
anneks – 10.01.2009

– "Til Huttetuenes land" var min favorittbok da jeg gikk i barnehagen, og etter å ha lest den igjen som voksen er jeg fremdeles like fascinert. Boka handler om Max som er uskikkelig og blir sendt på rommet sitt. Rommet blir gradvis til en fantasiverden der Max seiler avgårde på havet og havner på øya der Huttetuene bor. Huttetuene er skumle, de har skarpe tenner og lange klør, men Max er så tøff at de gjør ham til konge. Og selv om Huttetuene er skumle, så er de ikke farlig-skumle, bare passelig grøssende skumle. Illustrasjonene er herlige og jeg koser meg med Anne-Cath Vestlys oversettelse. "Huttemegtu for en huttetu!"

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til huttetuenes land:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv