Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Historien om livet

din første bok om evolusjon

Dette er den fantastiske historien om hvordan livet utviklet seg her på planeten vår. Den begynte for 4 milliarder år siden, og den er langt fra ferdig ennå! Her får du hele historien fra de første cellene oppsto, og fram til en verden som begynner å ligne på den vi kjenner i dag.

Det hele er forklart så de minste forstår og interesserer seg

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Du vil ikke tro hva som skjedde ...
I begynnelsen levde INGENTING på jorda! Det var et varmt, bråkete sted. Kvelende gasser eksploderte ut av vulkaner, og hav av lava boblet fram omkring på kloden. Men så, i det mørke, dype havet, skjedde NOE UTROLIG. 

Fremdeles ikke ferdig
Dette er den fantastiske historien om hvordan livet utviklet seg her på planeten vår. Den begynte for 4 milliarder år siden, og den er langt fra ferdig ennå! Her får du hele historien fra de første cellene oppsto, via de første organismene og skapninger i havet som etterhvert krøp opp på land. Framveksten av dinosaurer, istider og etterhvert en verden som begynner å ligne på den vi kjenner i dag. Det hele er forklart så de minste forstår og interesserer seg. 

 

Sagt om boka:
«En sjarmerende og godt illustrert introduksjon til historien om livet på jorda.»
- Professor Richard Fortey, Nasjonalhistorisk museum 

«Min gutt på fem år har så mange spørsmål! Og denne boken ga gode og enkle svar. Tegningene er så fine, og sønnen min var oppslukt av boken fra start til slutt.»
- Sarah 

«4-åringen min har så mange spørsmål, så jeg kjøpte denne boken. Jeg er veldig imponert over kvaliteten: Både teksten, bildene og designet. Denne boken vil han nok ha med seg i mange år!»
- Milla 

«Jeg kjøpte denne boken til min 5 år gamle datter og vi har lest den for henne ganske mange ganger. Forfatteren skriver så godt og tar de unge leserne på alvor, det store temaet er så godt forklart og det er morsomt også!»
- Helen

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
33
ISBN
9788284310350
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The story of life
Format
28 x 25 cm
Nr
8218005

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historien om livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv