Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg er glad i deg alltid

En nydelig gavebok til et barn du er glad i, en vakker nattahistorie på rim som er perfekt å lese høyt på sengekanten. Boka er både nattabok og myldrebok i ett - klarer du å finne alle de 100 hjertene som gjemmer seg i Eventyrskogen? Bli med Bjørn og Pappa Bjørn på tur i Eventyrskogen, og hjelp Bjørn med å finne 100 hjerter som Pappa Bjørn har gjemt! En hjertevarmende og koselig myldrebok, som er perfekt å lese sammen med en du er glad i. Les mer

199,-
Kartonert
Sendes innen 3 virkedager
En nydelig gavebok til et barn du er glad i, en vakker nattahistorie på rim som er perfekt å lese høyt på sengekanten. Boka er både nattabok og myldrebok i ett - klarer du å finne alle de 100 hjertene som gjemmer seg i Eventyrskogen? Bli med Bjørn og Pappa Bjørn på tur i Eventyrskogen, og hjelp Bjørn med å finne 100 hjerter som Pappa Bjørn har gjemt! En hjertevarmende og koselig myldrebok, som er perfekt å lese sammen med en du er glad i. Igjen og igjen! De minste vil oppdage nye ting i de detaljerte illustrasjonene hver gang boka leses.

Vakkert og gjenkjennelig om kjærligheten mellom foreldre og barn. Eller bare kjærligheten til en kjæreste eller venn. Det er lov å gi den til en voksen du er glad i også!

Boka er en del av den bestselgende Eventyrskogen-serien.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Kartonert
Språk
Bokmål
Sider
12
ISBN
9788283731927
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
I love you always
Format
19 x 17 cm
Serie
Eventyrskogen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er glad i deg alltid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv