Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Supermark

Hvem er den modigste og sterkeste superhelten som hver dag hjelper små og store når farer truer? Det er selveste Supermark!

Les mer

149,-

249,- Spar: 100,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Lesesommer – barnebøker 3 for 2 Velg flere her

Hei Supermark!

Hvem er den modigste og sterkeste superhelten som hver dag hjelper små og store når farer truer? Det er selveste Supermark!

Supermark er supersterk, smidig og lang. Møt den modige marken og de søte og morsomme vennene hans. De leker og har det moro sammen, men av og til må Supermark redde vennene sine fra farer som truer.

Hva skal de gjøre når selveste Supermark blir tatt til fange av den slemme trollmannøgla Fisle og kråka hans. Hvem kan redde superhelten?

Kjent fra TV
Boka er illustrert med fargerike myldreoppslag og teksten er på rim, lett å lese og morsom å høre på. Supermark er også blitt TV-kjendis. Den fine anmiasjonsfilmen basert på boka kan sees på nrk.no. 

Berømte forfattere
Supermark er en ny, morsom fortelling på rim fra skaperne av Gruffalo-bøkene. Julia Donaldson er engelsk bestselgende forfatter, dramatiker og formidler. Hun er kjent i hele verden for sine populære fortellinger på rim for barn, særlig de hun har laget sammen med illustratøren Axel Scheffler. De to er trolig Europas mestselgende barnebokpar. Flere av bøkene deres er filmatisert og vist på NRK og NRK SUPER. Supermark-filmen var årets animasjonsfilm på BBC i julen 2021, og to av animasjonsfilmene er Oscar nominert.

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
32
ISBN
9788283152296
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Superworm
Format
29 x 26 cm
Nr
8212619

Om forfatteren

Berømte forfattere: Supermark er en ny, morsom fortelling på rim fra skaperne av Gruffalo-bøkene. Julia Donaldson er engelsk bestselgende forfatter, dramatiker og formidler. Hun er kjent i hele verden for de populære fortellingene på rim for barn, særlig de hun har laget sammen med illustratøren Axel Scheffler. De to er trolig Europas mestselgende barnebokpar.

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Supermark:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv