Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eksperimentboka

Heftige eksperimenter du kan gjøre selv, og utrolige historier fra vitenskapen om oppdagelser og tilfeldigheter som forandret verden.

Nysgjerrige mennesker har forandret verden gjennom flere tusen år, og nå er det din tur til å lære 44 av de morsomste eksperimentene. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Heftige eksperimenter du kan gjøre selv, og utrolige historier fra vitenskapen om oppdagelser og tilfeldigheter som forandret verden.

Nysgjerrige mennesker har forandret verden gjennom flere tusen år, og nå er det din tur til å lære 44 av de morsomste eksperimentene. Nesten alt utstyret du trenger finnes hjemme i kjøkkenskapet.
Like spennende er det å lese om eksperimenter andre har gjort for å forstå verden bedre. Bli kjent med bæsjeforskeren som fant en parfymeduft, den skarpe dama som avslørte spionenes usynlige beskjeder og gruvearbeiderne som hakket seg gjennom en vegg og ble møtt av et fantastisk syn: verdens største krystaller.
Brett opp ermene og gjør deg klar til nye oppdagelser!

Boka er skrevet av Unni Eikeseth, tidligere programleder i Newton. Alder: 8?12 år. Passer også godt for yngre barn sammen med en voksen.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
141
ISBN
9788243007932
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
27 x 20 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eksperimentboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv