Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den mørke spådommen

Den ultimate straffen for en gud, er å bli sendt ned til jorda som et vanlig menneske. Rick Riordan fortsetter å trollbinde leserne i serien om de greske gudene. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Når gudene vandrer på jorda 


Den ultimate straffen for en gud, er å bli sendt ned til jorda som et vanlig menneske. Rick Riordan fortsetter å trollbinde leserne i serien om de greske gudene.


Apollon er blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt nede på jorda. For å gjenvinne farens gunst, må han forlate Halvblodsleiren og bringe lyset tilbake til de mange mørklagte Oraklene rundt omkring i USA. 


De mektige oraklene
Men Oraklene er slett ikke ufarlige, og for å overleve må Apollon inngå allianser med de mest suspekte vesener... Han skulle gitt mye for å kunne bruke gudekreftene sine, både til å sjarmere jenter, men også i de stadig mer alvorlige situasjonene som oppstår.


I denne andre delen i en serie på fem bøker møter vi også igjen gamle kjente fra Riordans univers og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans. 


 

Medlemsvurdering:
Riordan-fansen kan bare glede seg, dette er medrivende spenning med røtter i gresk mytologi. Apollon er sendt til jorda som et vanlig menneske som straff, og må løse oppdrag. Denne gangen må han bringe lyset tilbake til de mørklagte oraklene rundt omkring i USA. Det er selvsagt ikke ufarlig - det er godt han har gode hjelpere! Disse bøkene har fått mange unge lesere til å sluke hundrevis av sider.

Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
420
ISBN
9788241914706
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The dark prophecy
Format
21 x 14 cm
Nr
8111839
Serie
Percy Jackson 12
Apollons prøvelser 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 01.11.2017

– Riordan-fansen kan bare glede seg, dette er medrivende spenning med røtter i gresk mytologi. Apollon er sendt til jorda som et vanlig menneske som straff, og må løse oppdrag. Denne gangen må han bringe lyset tilbake til de mørklagte oraklene rundt omkring i USA. Det er selvsagt ikke ufarlig - det er godt han har gode hjelpere! Disse bøkene har fått mange unge lesere til å sluke hundrevis av sider.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den mørke spådommen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv