Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den mørke spådommen

HVORDAN STRAFFER MAN EN UDØDELIG? VED Å GJØRE HAM MENNESKELIG.
Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt nede på jorda. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
HVORDAN STRAFFER MAN EN UDØDELIG? VED Å GJØRE HAM MENNESKELIG.
Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt nede på jorda. For å gjenvinne farens gunst, må han forlate Halvblodsleiren og bringe lyset tilbake til de mange mørklagte Oraklene rundt omkring i USA. Men Oraklene er slett ikke ufarlige, og for å overleve må Apollon inngå allianser med de mest suspekte vesener ...
I denne andre delen i en serie på fem bøker møter vi også igjen gamle kjente fra Riordans univers og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans.
Om forfatteren: Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene «Percy Jackson», «Kanekrøniken», «Gudene fra Olympos» og «Magnus Chase og gudene fra Åsgard». Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500 000 amerikanske lesere.

Medlemsvurdering:
Riordan-fansen kan bare glede seg, dette er medrivende spenning med røtter i gresk mytologi. Apollon er sendt til jorda som et vanlig menneske som straff, og må løse oppdrag. Denne gangen må han bringe lyset tilbake til de mørklagte oraklene rundt omkring i USA. Det er selvsagt ikke ufarlig - det er godt han har gode hjelpere! Disse bøkene har fått mange unge lesere til å sluke hundrevis av sider.

Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
420
ISBN
9788241917684
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The dark prophecy
Format
20 x 13 cm
Serie
Percy Jackson 12
Apollons prøvelser 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 01.11.2017

– Riordan-fansen kan bare glede seg, dette er medrivende spenning med røtter i gresk mytologi. Apollon er sendt til jorda som et vanlig menneske som straff, og må løse oppdrag. Denne gangen må han bringe lyset tilbake til de mørklagte oraklene rundt omkring i USA. Det er selvsagt ikke ufarlig - det er godt han har gode hjelpere! Disse bøkene har fått mange unge lesere til å sluke hundrevis av sider.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den mørke spådommen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Daggry

Erin Hunter
Paperback 
154,- 169,-
 

Logg inn

Handlekurv