Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det skjulte oraklet

Hvordan kan man straffe en udødelig? Ved å gjøre ham menneskelig. Guden Apollo har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha terget på seg faren, Zevs. Forvirret havner han i New York City, som en helt vanlig tenåringsgutt. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvordan kan man straffe en udødelig? Ved å gjøre ham menneskelig. Guden Apollo har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha terget på seg faren, Zevs. Forvirret havner han i New York City, som en helt vanlig tenåringsgutt. Her må den fire tusen år gamle guden lære seg å overleve i vår morderne verden, i håp om at han en gang skal finne en måte å gjenvinne farens gunst på. Men Apollo har mange fiender - guder, monstre og dødelige, som gjerne skulle sett ham tilintetgjort for godt. Apollo trenger hjelp, og han har bare ett sted å gå: Halvblodsleiren. I denne nye serien på fem bøker møter vi også igjen gamle kjente - og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans. Om forfatteren: Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson, Kanekrøniken, Gudene fra Olympos og Magnus Chase og gudene fra Åsgard. Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500.000.amerikanske lesere.

Medlemsvurdering:
Dette er en fantastisk start på den nye serien. Apollo er helt genial som hovudperson. Vi møter på noen gamle og kjente i løpet av serien. Denne boken anbefaller jeg sterkt. Men du bør helst ha lest percy jackson serien og gudene fra olympus serien.

Elias

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241913464
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The hidden oracle
Serie
Percy Jackson 11
Apollons prøvelser 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Elias – 15.06.2017

– Dette er en fantastisk start på den nye serien. Apollo er helt genial som hovudperson. Vi møter på noen gamle og kjente i løpet av serien. Denne boken anbefaller jeg sterkt. Men du bør helst ha lest percy jackson serien og gudene fra olympus serien.

C
Cedric Hoel – 01.12.2016

– Rick Riordan leverer igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det skjulte oraklet:

Se flere

Logg inn

Handlekurv