Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hades' hus

Nå fortsetter historien om Percy Jackson!Etter Percy og Annabeths fall ned i Tartarus' rike, står de andre halvgudene om bord i Argo II foran et vanskelig valg. Skal de forsøke å redde vennene? Eller skal de forsøke å hindre Halvblodsleiren og Jupiterleiren i å gå til krig? Uansett hva de velger, er tiden i ferd med å renne ut . Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Nå fortsetter historien om Percy Jackson!Etter Percy og Annabeths fall ned i Tartarus' rike, står de andre halvgudene om bord i Argo II foran et vanskelig valg. Skal de forsøke å redde vennene? Eller skal de forsøke å hindre Halvblodsleiren og Jupiterleiren i å gå til krig? Uansett hva de velger, er tiden i ferd med å renne ut ...Hades' hus er fjerde og nest siste bok i serien Gudene fra Olympos.

Medlemsvurdering:
En av de beste bøkene jeg har lest. Dette er den beste boken i hele serien. Meget spennende og morsom. Og veldig vanskelig å legge i fra seg. It's breath taking.

Ellinor.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241919688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The house of Hades
Serie
Percy Jackson-universet
Gudene fra Olympos 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Ellinor. – 14.11.2015

– En av de beste bøkene jeg har lest. Dette er den beste boken i hele serien. Meget spennende og morsom. Og veldig vanskelig å legge i fra seg. It's breath taking.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hades' hus:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv