Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lyntyven

Percy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen - igjen. Men det er ikke det største problemet. I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt for levende. Det viser seg at Percy er en halvblods - halvt menneske og halvt gresk gud. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Percy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen - igjen. Men det er ikke det største problemet. I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt for levende. Det viser seg at Percy er en halvblods - halvt menneske og halvt gresk gud. Og ikke nok med det - han har ertet på seg noen av gudene! Et av Zevs' våpen har blitt stjålet, og Percy er hovedmistenkt.
Lyntyven er den første boken om Percy Jackson en serie på fem og har tatt USA med storm. Den gikk rett inn på New York Times bestselgerliste, har solgt mer enn 50 millioner verden over og har mottatt en rekke priser.
«Fartsfylt og ekstremt underholdende!» The Guardian
«... en fabelaktig god barne- og ungdomsbok - en av de beste jeg har oversatt faktisk. Spenstig språk, fint driv, masse spenning og moro!» Torleif Sjøgren-Erichsen
«Denne blir en klassiker.» Sunday Express
«Actionscener som tar pusten fra deg.» The Horn Book

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241952326
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The lightning thief
Serie
Percy Jackson-universet
Percy Jackson 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Brikt Sunde(12 år) – 25.05.2020

– Hvordan ville du reagert hvis du plutselig oppdaget at du var en del av den greske mytologien? I denne boken får du både en innføring i gresk mytologi og mye spenning! Når Percy Jackson plutselig blir angrepet av en demonisk mattelærer, begynner han å ane at noe er galt. Men det er først når moren blir drept av Minotaurus han virkelig forstår alvoret. Samtidig blir Zevs lynkile, universets farligste våpen, stjålet og Percy blir mistenkt for tyveri. Sammen med en satyr og en datter av visdomsgudinnen Athene, drar han ut på oppdrag til underverdenen for å avverge en krig og kanskje redde moren sin. Klarer Percy å redde verden fra den største krigen noen sinne? Anbefales for 9-15 år.

V
Victoria – 06.04.2010

– Hei. Sett filmen? Likte du den? Vel, da kommer du garantert også til å elske boken. Percy Jackson er gutten som finner ut at han ikke er som alle andre, han er nemmelig en halvgud eller en halvblodsprins. Han finner ut at faren hans, som rømte da han var liten, faktisk er guden Poseidon. Han blir sendt på halvblodsleiren, et sted han kan bli trent og møte alle andre halvguder som han selv. Percy Javkson har også et veldig viktig mål, han er beskyldt for å ha stjålet Zevs' tordenkile, og han er nødt til å dra til Olympus for å bevise sin egen uskyld. Han har en lang vei foran seg, og vansklige valg å ta. Velger han skolen, kan han ikke vende tilbake og vil ikke se sin mor igjen osv. Boken er kjempespennende, "Percy Jackson og lyntyven" er bok 1 i serien. Boken er skrevet med spenning og du vil ikke legge den fra deg. Jeg elsket filmen, den er helt himmelsk. Boken er også minst like god som filmen :) Anbefales på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lyntyven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv