Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Slaget om labyrinten

Slaget om labyrinten er fjerde bok i serien om Percy Jackson. Spenningen stiger etter hvert som man nærmer seg den store finalen - den avgjørende kampen mellom gudene og Titanene. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Slaget om labyrinten er fjerde bok i serien om Percy Jackson. Spenningen stiger etter hvert som man nærmer seg den store finalen - den avgjørende kampen mellom gudene og Titanene.

Medlemsvurdering:
Dette er en av de bøkene du ikke klarer å stoppe å lese når du først har begynt. Kanskje ikke så rart, når du leser om en Poseidons sønn, som utforsker Daidalos labyrint, sammen med Athenes datter, en satyr og en kyklop. Vil de finne Daidalos før Kronos og monsterhæren hans gjør det? Hvis du har lest de første bøkene om halvguden Percy Jackson, forstår du nok at denne boka ambefales på det sterkeste til alle og en hver!

Idun

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
392
ISBN
9788251657761
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Percy Jackson and the battle of the labyrinth
Format
20 x 13 cm
Serie
Percy Jackson-universet
Percy Jackson 4
Bestselger Schibsted

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Idun – 28.05.2020

– Dette er en av de bøkene du ikke klarer å stoppe å lese når du først har begynt. Kanskje ikke så rart, når du leser om en Poseidons sønn, som utforsker Daidalos labyrint, sammen med Athenes datter, en satyr og en kyklop. Vil de finne Daidalos før Kronos og monsterhæren hans gjør det? Hvis du har lest de første bøkene om halvguden Percy Jackson, forstår du nok at denne boka ambefales på det sterkeste til alle og en hver!

B
Brikt Sunde (12 år) – 28.05.2020

– Rick Riordan overrasker igjen, med sin hittil beste bok om Percy Jackson. Denne gangen får vi møte enda flere berømte skikkelser fra gresk mytologi. I denne boken får Percy det travlere en noen sinne med å redde verden. Percy Jackson har en fin tur langs stranden med venninnen Rachel Dare, da det plutselig lander en hest på bilen til stefaren hans. Da må Percy i all hast dra ut på et enormt viktig oppdrag. Vel tilbake i leiren oppdager Percy og Annabeth noe helt spesielt, som kan være avgjørende for leirens sikkerhet. Dette fører til nok et oppdrag, et oppdrag som vil styre leirens og hele verdens skjebne. Etter et strabasiøst og farlig oppdrag kommer de så vidt i tide til et stort slag: «slaget om labyrinten». Anbefales for 9-15 år

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slaget om labyrinten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv