Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tyrannens grav

Fjerde bok i bestselgerserien fra «gudenes historieforteller»! Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt ved navn Lester nede på jorda. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fjerde bok i bestselgerserien fra «gudenes historieforteller»! Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt ved navn Lester nede på jorda. Nå fører reisen ham til Jupiter-leiren utenfor San Fransisco, der de romerske halvgudene gjør seg klare til den endelige kampen mot det onde triumviratet. For å vinne kampen er de imidlertid helt avhengige av noe som ligger dypt begravet ... i graven til den meste grusomme av alle romerske herskere. Nest siste bok i den nyeste serien fra forfatteren bak Percy Jackson!
Rick Riordan (født 1964) hadde skrevet krimbøker for voksne i flere år da sønnen Haley ba ham fortelle en historie om greske guder og helter. Det ble starten på den første serien om halvguden Percy Jackson - og mer enn 35 millioner solgte bøker. Rick Riordan bor i Boston med familien sin.

Medlemsvurdering:
Jeg har nå lest Percy Jackson serien, Gudene fra Olympos serien, og jeg elsket begge to. Men Apollons prøvelser tar ting til et helt nytt level med at Apollon kommer ned på jorden, dette gir hele boka et annet perspektiv. Jeg gleder meg til å lese bok 5 i denne serien.

Aurora

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241950070
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The tyrant's tomb
Serie
Percy Jackson-universet
Apollons prøvelser 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Aurora – 17.03.2020

– Jeg har nå lest Percy Jackson serien, Gudene fra Olympos serien, og jeg elsket begge to. Men Apollons prøvelser tar ting til et helt nytt level med at Apollon kommer ned på jorden, dette gir hele boka et annet perspektiv. Jeg gleder meg til å lese bok 5 i denne serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tyrannens grav:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv