Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vampyrer og demoner

Vampyrjenta Zira har kommet fram i lyset etter 200 år under jorda, og blitt den nye vennen til Tobias, Adam og Tara. Men hvordan skal de få henne til å bli tilpasset et vanlig liv på jorda. Ikke minst, hvordan skal de få de andre i klassen til å godta henne? Det skal jo litt mer enn sminke til for å skjule at hun er en vampyr …

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag
Bente

Skrevet av: Bente, Redaktør

Vennegjengen forsøker å få den bleke og rødøyde Zira til å se ut som en vanlig jente. Hun får kontaktlinser med brun farge, som skjule de røde øynene, og Tara sminker henne med litt farge så hun ikke skal se kritthvit ut.

De andre klassekameratene syns Zira er rar, og ved antydning til mobbing, er hun snar til å vise hoggtennene. Frank, klassens bølle, er ufin, og Zira knekker en av fingrene hans! Det er ikke særlig lurt. Læreren stusser også når Zira sier hun er ca 12 år og kan telle til ti.

Det er Valentines-dag, og elevene får i oppdrag å lage et kort til en de er glad i. Tara får et kort med hjerte, men uten avsender, i sekken sin. Hvem kan det være fra? Det samme skjedde i fjor. Rosa kort med kjærlig tekst får også Adam. Kan det være klassens Barbie som er forelsket i ham? Hun er søsteren til Frank som planlegger en gedigen hevnaksjon etter å ha fått langfingeren brukket.

Adam, Tobias, Tara og Zira drar til Kråkeslottet. Zira er trøtt, hun er jo vant til å sove på dagen. Hun legger seg i en kiste med jord for å hvile. Dessverre kommer det uønsket besøk, og Tobias må redde seg selv og Zira. Etter hvert blir det nødvendig å bruke den norrøne trylleformelen for å sende bevisstheten til Tobias inn i den lille spionmusa Teodor!

Den første boken i serien, «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» vant Arks barnebokpris! I juryen satt 10 000 femte- og sjette-klassinger som kåret den til årets beste bok! Det ordet som gikk mest igjen i juryens begrunnelse var at boken var så SPENNENDE.

«Vampyrer og demoner er den beste boka i serien til nå!» - 7. klasse på Sinnes skule

Illustratør av TROLLHEIM-bøkene, Ida Skjelbakken, vant Kulturdepartementets pris for beste illustrasjoner!

«Hun som har laget tegningene til disse bøkene må ha magiske farger og blyanter!» - Beren og Heidi, 10 år

«Det er faktisk vanskelig å finne så gode bokserier!» - Oskar, 10 år

Bøkene i TROLLHEIM-serien er nå trykket i 45 000 eksemplar: Bok1: TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet Bok 2: TROLLHEIM - Hevneren fra Helheim Bok 3: TROLLHEIM - Underjordisk oppdrag Bok 4: TROLLHEIM - Vampyrer og demoner

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
185
ISBN
9788284310381
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Vampyrer og demoner
Format
21 x 15 cm
Nr
8220115
Serie
Trollheim 4

Om forfatteren

Arne Kristian Lindmo er fra Inderøy i Trøndelag. Han har tidligere jobbet mange år som lærer i Oslo-skolen. Lindmo debuterte som forfatter i 2022 med barneboken Kråkeslottets hemmelighet, som er første bok i Trollheim-serien. Han ble tildelt ARKs barnebokpris for boken. Trollheim - Vampyrer og demoner er fjerde bok i denne serien.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vampyrer og demoner:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv