Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

CD-en inneholder sangene fra Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, slik de ble spilt inn for Barnetimen for de minste. Heftet inneholder sangtekstene og illustrasjoner fra bokas førsteutgave. Les mer

159,-
Sendes innen 3 - 10 dager
CD-en inneholder sangene fra Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, slik de ble spilt inn for Barnetimen for de minste. Heftet inneholder sangtekstene og illustrasjoner fra bokas førsteutgave.

Medlemsvurdering:
Figurene i Hakkebakkeskogen er veldig varierte. Ikke bare representerer de mange forskjellige dyr, som er spennende for barn, men i tillegg har de forskjellige personligheter og roller i skogen. Her finnes både skurker, små og svake, og snille og kloke. Så det er mye for barna å følge med på og det gjør det spennende. Jeg hadde et nært forhold til denne boken gjennom hele barndommen, og sitter fortsatt med mange gode minner fra denne lydboken. Denne pakken er også litt sånn "alt i ett" siden man får med illustrasjoner, som jeg personlig synes gjør det meste for boken. Denne er absolutt verd å kjøpe, og det skal godt gjøres at barna ikke liker den.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Barneselskapet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242922977
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Serie
Hakkebakkeskogen

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

B
B – 05.08.2016

– Fremdeles veldig koselig klassiker

S
Silje S – 27.01.2016

– Da jeg var liten var denne en favoritt og nå leser jeg den for min datter hver kveld. Veldig fine kapittelinndelinger. Og vi synger visene og ser på de flotte karakteristiske Egnertegninene. Fenger fortsatt både stor e og små!

S
Sigri – 28.09.2009

– Figurene i Hakkebakkeskogen er veldig varierte. Ikke bare representerer de mange forskjellige dyr, som er spennende for barn, men i tillegg har de forskjellige personligheter og roller i skogen. Her finnes både skurker, små og svake, og snille og kloke. Så det er mye for barna å følge med på og det gjør det spennende. Jeg hadde et nært forhold til denne boken gjennom hele barndommen, og sitter fortsatt med mange gode minner fra denne lydboken. Denne pakken er også litt sånn "alt i ett" siden man får med illustrasjoner, som jeg personlig synes gjør det meste for boken. Denne er absolutt verd å kjøpe, og det skal godt gjøres at barna ikke liker den.

S
Sigri – 28.09.2009

– Det er så mange figurer og ting som skjer på denne lydboken, og det gjør at man aldri blir lei. Som barn hørte jeg om og om igjen på historiene, i tillegg til at jeg hadde bok som jeg også leste mange ganger. Det er en kjempekoselig lydbok, og også veldig barnevennlig, siden det er en veldig søt og fin historie, men ganske mye moral for barna. Det eneste negative med lydboken er at man ikke får sett på alle de fine bildene som er i bøkene. Men skal man derimot bruke den i bilen der det ikke passer så bra med bøker, er den kjempeflott.

E
Egner-fan – 20.04.2008

– CD-en om klatremus kan høres om igjen og om igjen, og om igjen. Det er fint å få historien på CD, så får man med melodiene til sangene. Fortellingene fenger, sangene er morsomme, lette å kjenne igjen og lett å synge med på. CD'en er spennende, litt skummel, veldig morsom og uslitelig! Vi hører om den sinte reven som får sin fortjente straff med de dobbeltpeprede pepperkakene, som blir lurt trill rundt av klatremus, som prøver å være snill, men som likevel blir mistenkt for å ha spist opp lille Brumlemann. Til sist viser han seg jo å være en kjekk rev likevel. Videre om Lille Brumlemann som ikke vil vaske seg, som blir 'kidnappet'. Klatremus som går rundt og besøker vennene sine for å få seg en matbit. Det er lett å bli kjenne seg igjen i, og bli glad i vennene i Hakkebakkeskogen. Et helt sikkert trygt og vellykket kjøp.

h
hm – 30.08.2006

– Denne lydboken er uten tvil våre barns favoritt. Vi har den i cdspilleren i bilen, og hver gang vi kjører et sted vil de høre. 2åringen synger med på de gøye sangene, og 4 åringen er oppslukt av den spennende historien. På den måten blir begge fornøyd, noe som ellers ikke er lett med en lydbok. De fleste kjenner vel fortellingen, og som voksen setter jeg pris på en lydbok som inneholder dramatikk uten å være voldelig eller skummel. At vi voksne kan mimre litt om egen barndom er bare et pluss. Etter å ha hørt denne lydboken noen hundre ganger er jeg likevel ganske lei Klatremus. Men det er ikke barna, så det sier vel litt om hvor velykket denne er...

L
Lille My – 24.03.2006

– Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen inneholder alt en god barnefortelling bør inneholde: Den er spennende, morsom, har gode karakterer og fengende sanger det er lett å synge til. Hva mer kan mer be om? Skuespillerne gjør karakterene levende, og spesielt Birgit Strøm som Klatremus er veldig bra. Min favorittdel i historien, er de dobbeltpepprede pepperkakene til bakemester harepus. Den dag i dag får jeg lyst på de lyse og gode pepperkakene som beskrives. Det er også veldig spennende når Mikkel Rev drar ut for å redde Bromlemann og treffer på stabbursmusa på gården. Men alt i alt er det en grunn til at Hakkebakkeskogen fremdeles huskes og elskes. Det er en historie som aldri vil glemmes!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv