Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Snøfall

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet

Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av Hilde og Hanne Hagerup. I år kommer endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Årets julekalender på NRK!

Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av forfatteren bak tvserien, Hilde og Hanne Hagerup. I år er endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Vi gleder oss!

Selma er 9 år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nisselandsbyen Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et sted der vanlige mennesker ikke har innpass. Men Selma er kanskje ikke et helt vanlig menneske? Kort tid etter at Selma ankommer Snøfall, begynner dramatiske ting å skje. Julenissen er plutselig forsvunnet, og andre krefter tar over. Hvis ikke Selma og vennene hennes klarer å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og selveste julaften står på spill. 

I boken kan vi for første gang lese Selmas historie, en magisk, litterær og spennende fortelling som står på egne ben i forhold til TV-serien. Denne boken er den perfekte gave til alle som elsker julen!

Medlemsvurdering:
Vi leste denne til 4 åringen min og hun syns den var fantastisk. Mange nok bilder til at hun holdt interessen og enkelt nok for henne å forstå.

helene lee

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
147
ISBN
9788202638108
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
27 x 24 cm
Nr
8150702
Serie
Snøfall

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet

«Humoren og ablegøyene er et pluss i denne boken. Og dessuten, som et blaff fra bibelhistorien: tilgivelse.»

Anne Cathrine Straume, NRK Bok

«Det er ordentlig julestemning over denne boka. Historien er sjarmerende og de stemningsfulle illustrasjonene av Ane Gustavsson er en fryd for øyet.» «Fra første side dras jeg inn i fortellingens magi. Her er foreldreløse Selma, hunden Casper, vennen Håkon (som også er historiens forteller), den strenge (men innerst inne snille) nabokona Ruth og nissene i eventyrlandet Snøfall.»

Kathleen Rani Hagen, Fædrelandsvennen

«Hagerup-søstrene skriver lett og morsomt, og de berører vemodige ting på en klok måte.» «Søstrene Hanne og Hilde Hagerup skrev sammen med sin far manuset til NRKs suksessrike adventsserie Snøfall (2016). Nå har søstrene laget en bokversjon av TV-serien, som står veldig godt på egne ben. Den innholdsrike fortellingen favner hele tilværelsen, fra liv og død til glede og sorg.»

Ingrid Åbergsjord, Aftenposten

«Hanne og Hilde Hagerup skildrar på ein god måte og får forteljinga til å verke levande. Teikningane er detaljerte og minnar litt om Lisa Aisato sine illustrasjonar.» «Snøfall passar for både born og vaksne og er delt inn i 24 kapittel; eitt for kvar dag fram til julafta.»

Sunniva Tonning, Framtida Junior

Kunders vurdering

h
helene lee – 06.02.2020

– Vi leste denne til 4 åringen min og hun syns den var fantastisk. Mange nok bilder til at hun holdt interessen og enkelt nok for henne å forstå.

Å
Åshild Thinn – 07.01.2020

– Marte på 4 1/2 år syntes boka var fin og bra! Kjempefin adventskalender bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snøfall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
288,- 329,-
 

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
254,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv