Snøfall
Snøfall - Hanne Hagerup
  • Snøfall
  • relatert illustrasjon
  • Snøfall
  • Snøfall
  • relatert illustrasjon

Snøfall

; Hilde Hagerup ; NRK super (Utgiver) ; Ane Gustavsson (Illustratør)

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet Terningkast 5
Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av Hilde og Hanne Hagerup. I år kommer endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Årets julekalender på NRK!

Snøfall er tidenes mest sette julekalender på NRK Super. Denne vakkert illustrerte høytlesningsboken er skrevet av forfatteren bak tvserien, Hilde og Hanne Hagerup. I år er endelig Snøfall tilbake på tv som NRKs julekalender. Vi gleder oss!

Selma er 9 år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nisselandsbyen Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et sted der vanlige mennesker ikke har innpass. Men Selma er kanskje ikke et helt vanlig menneske? Kort tid etter at Selma ankommer Snøfall, begynner dramatiske ting å skje. Julenissen er plutselig forsvunnet, og andre krefter tar over. Hvis ikke Selma og vennene hennes klarer å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og selveste julaften står på spill. 

I boken kan vi for første gang lese Selmas historie, en magisk, litterær og spennende fortelling som står på egne ben i forhold til TV-serien. Denne boken er den perfekte gave til alle som elsker julen!

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Dagbladet
Terningkast 5 Kathleen Rani Hagen, Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 147
ISBN: 9788202638108
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 27 x 24 cm
Nr: 8150702
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Julemagi av beste merke.»

Dagbladet Terningkast 5

«Humoren og ablegøyene er et pluss i denne boken. Og dessuten, som et blaff fra bibelhistorien: tilgivelse.»

, NRK Bok

«Det er ordentlig julestemning over denne boka. Historien er sjarmerende og de stemningsfulle illustrasjonene av Ane Gustavsson er en fryd for øyet.» «Fra første side dras jeg inn i fortellingens magi. Her er foreldreløse Selma, hunden Casper, vennen Håkon (som også er historiens forteller), den strenge (men innerst inne snille) nabokona Ruth og nissene i eventyrlandet Snøfall.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

«Hagerup-søstrene skriver lett og morsomt, og de berører vemodige ting på en klok måte.» «Søstrene Hanne og Hilde Hagerup skrev sammen med sin far manuset til NRKs suksessrike adventsserie Snøfall (2016). Nå har søstrene laget en bokversjon av TV-serien, som står veldig godt på egne ben. Den innholdsrike fortellingen favner hele tilværelsen, fra liv og død til glede og sorg.»

, Aftenposten

«Hanne og Hilde Hagerup skildrar på ein god måte og får forteljinga til å verke levande. Teikningane er detaljerte og minnar litt om Lisa Aisato sine illustrasjonar.» «Snøfall passar for både born og vaksne og er delt inn i 24 kapittel; eitt for kvar dag fram til julafta.»

, Framtida Junior