Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Rosa Parks

Biografi for barn.
Rosa Parks ble født i Alabama i USA. Der måtte hun lære å forsvare seg selv fra hun var liten, for fargede ble behandlet veldig urettferdig. Rosa vokste opp til å bli en som kjempet for fargedes rettighetene, og motet hennes satte i gang en bevegelse som avskaffet raseskillet. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Utsolgt
Biografi for barn.
Rosa Parks ble født i Alabama i USA. Der måtte hun lære å forsvare seg selv fra hun var liten, for fargede ble behandlet veldig urettferdig. Rosa vokste opp til å bli en som kjempet for fargedes rettighetene, og motet hennes satte i gang en bevegelse som avskaffet raseskillet.

Lisbeth Kaiser er en forfatter og redaktør basert i Brooklyn, utdannet ved Tufts University. Hennes arbeider har dukket opp på nettsteder, reklame, billboards og til og med tannbørster.

Marta Antelo ble uteksaminert med Fine Arts-grad i fødebyen Valencia. For tiden jobber hun som freelance illustratør i Madrid. Hun har bl.a. levert illustrasjoner til: The New York Times, The Boston Globe, Wall Street Journal, National Geographic Kids og Scholastic.

Medlemsvurdering:
Mitt barnebarn på 5 er en vitebegjærlig jente, og denne boken leser vi om og om igjen. Fengende , lettlest og med flotte illustrasjoner. Anbefales for å øke allmennkunnskapen om vår verden.

GMB

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
27
ISBN
9788205510074
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Rosa Parks
Format
25 x 20 cm
Nr
8143692
Serie
Små folk, store drømmer

Kunders vurdering

G
GMB – 01.04.2020

– Mitt barnebarn på 5 er en vitebegjærlig jente, og denne boken leser vi om og om igjen. Fengende , lettlest og med flotte illustrasjoner. Anbefales for å øke allmennkunnskapen om vår verden.

T
Trine A.Gravdal – 28.05.2019

– Svært bra

A
Anett – 28.05.2019

– Elsker virkelig hvordan min 6 årige datter blir inspirert av denne lærerike og historiske boken. Hun kikket på lista over alle bøkene og mente vi skulle kjøpe de vi ikke har. Vellykket lesing med andre ord:)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rosa Parks:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Anne Frank

María Isabel Sánchez Vegara
Innbundet 
181,- 199,-
 

Samer

Sigbjørn Skåden
Innbundet 
181,- 199,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv