Rosa Parks

; Marta Antelo (Illustratør) ; Ingrid Hafredal (Oversetter)

Biografi for barn.
Rosa Parks ble født i Alabama i USA. Der måtte hun lære å forsvare seg selv fra hun var liten, for fargede ble behandlet veldig urettferdig. Rosa vokste opp til å bli en som kjempet for fargedes rettighetene, og motet hennes satte i gang en bevegelse som avskaffet raseskillet. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Biografi for barn.
Rosa Parks ble født i Alabama i USA. Der måtte hun lære å forsvare seg selv fra hun var liten, for fargede ble behandlet veldig urettferdig. Rosa vokste opp til å bli en som kjempet for fargedes rettighetene, og motet hennes satte i gang en bevegelse som avskaffet raseskillet.

Lisbeth Kaiser er en forfatter og redaktør basert i Brooklyn, utdannet ved Tufts University. Hennes arbeider har dukket opp på nettsteder, reklame, billboards og til og med tannbørster.

Marta Antelo ble uteksaminert med Fine Arts-grad i fødebyen Valencia. For tiden jobber hun som freelance illustratør i Madrid. Hun har bl.a. levert illustrasjoner til: The New York Times, The Boston Globe, Wall Street Journal, National Geographic Kids og Scholastic.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 27
ISBN: 9788205510074
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Rosa Parks
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Format: 25 x 20 cm
Nr: 8143692
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger