Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vinterjenter

"Det er en utmattende roman å lese: strålende, berusende, full av drama, kjærlighet og, som alle de beste bøkene av dette slaget, håp."

Melvin Burgess, The Observer

Vinterjenter er en sterk fortelling om psykisk uhelse, spiseforstyrrelser og selvskading. Da boken ble gitt ut i USA, gikk den rett inn på New York Times' bestselgerliste og ble valgt til årets beste ungdomsbok av ALA (American Library Association). Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Vinterjenter er en sterk fortelling om psykisk uhelse, spiseforstyrrelser og selvskading. Da boken ble gitt ut i USA, gikk den rett inn på New York Times' bestselgerliste og ble valgt til årets beste ungdomsbok av ALA (American Library Association).

Lia og Cassie har vært bestevenner og funnet hverandre i spiseforstyrrelsene de begge lider av. Nå er Cassie død, og den natten hun døde har Lia 33 ubesvarte anrop fra venninnen. Sorgen og skyldfølelsen får Lia til å føle seg dårligere, og sykdommen forverres. Hun beveger seg lenger og lenger bort fra livet, helt til hun en dag når et vendepunkt.

Laurie Halse Anderson ble i 2023 tildelt Astrid Lindgren Memorial Award (ALMA-prisen) for sitt forfatterskap. Hun har skrevet over tyve bøker og betraktes som en av de fremste amerikanske ungdomsbokforfattere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
260
ISBN
9788202826925
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Wintergirls
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Det er en utmattende roman å lese: strålende, berusende, full av drama, kjærlighet og, som alle de beste bøkene av dette slaget, håp."

Melvin Burgess, The Observer

«Laurie Halse Anderson legger lite imellom når hun skriver frem livet til anorektikeren Lia. «Vinterjenter» er en kraftsalve av en roman, som både kan skremme og opplyse leseren.»

Lena Ramberg-Risvold, Barnebokkritikk

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinterjenter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 
Den andre
249,-

Den andre

Kristin Solberg
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv