Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Annas himmel

"Stian Hole brillerer endnu en gang med et gennemarbejdet billedsprog mættet med symbolik og detaljer [...] De fleste vil sikkert tage bogen frem igen og igen. Jeg vil."

VG

På en dag da alt verker og det faller spiker fra himmelen, snur Anna verden på hodet og tar pappa med på reise. Til et sted der de kan svømme med fuglene og fly med fiskene. Forbi Marianergropen og Krabbetåken, helt ut til bunnen av himmelen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
På en dag da alt verker og det faller spiker fra himmelen, snur Anna verden på hodet og tar pappa med på reise. Til et sted der de kan svømme med fuglene og fly med fiskene. Forbi Marianergropen og Krabbetåken, helt ut til bunnen av himmelen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202387365
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
28 x 22 cm
Nr
8032467
Serie
Anna 1

Anmeldelser

"Stian Hole brillerer endnu en gang med et gennemarbejdet billedsprog mættet med symbolik og detaljer [...] De fleste vil sikkert tage bogen frem igen og igen. Jeg vil."

Bjarne W. Andresen, Jagoo.dk (DK)

"Åndeløst smuk er Stian Holes billedbog om moren, der er død og har efterladt sin rastløse datter Anna og hendes far, der er stivnet i sin sorg. Illustrationerne og detaljerne er mageløse - som Edward Hopper tilsat nordlys.' Bogen er hverken lettilgængelig eller for læsere med sarte nerver, men den er til gengæld en ren åbenbaring."

Steffen Larsen, Politiken

"Det er symboltungt og slående vakkert - og det er morsomt. (...) Alt satt sammen i utsøkt fargespill, der hver ny side skaper et eget univers, samtidig som enheten er beholdt, visuelt så vel som tekstlig.(...) For barn vil Annas himmel være et eventyr å bla i, og for voksne en unik mulighet til å legge ut på fantasireise sammen med dem."

Liv Riiser, Vårt Land

"Og Annas himmel imponerer, Hole lagar stadig avanserte digitale kollasjar. Anna med det raude håret er eit vakkert barn og det visuelle sentrum i boka. Her er også vakker natur, bjørkestammer og haustlauv, skyer, solsikker, påfuglar - spektakulære visuelle motiv alt saman. Her er referansar til moderne kunst, til historiske personar og figurar frå Holes forfattarskap. Her er lekre visuelle detaljar i fleng."

Ingeborg Mjør, Dag og Tid

"Illustratøren og forfatteren Stian Hole leverer den ene praktboka etter den andre. Kanskje «Annas himmel» er den beste av alle? (...) Bildebruken er så vakker at hvert oppslag står strålende for seg selv. Men samtidig er det en fin og intens historie som fortelles om hvordan barnets evne til å overvinne sorg ved hjelp av diktekunst og bildeskapende evne.(...) Viser igjen sitt mesterskap som bildebokkunstner."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Vårens vackraste bok"

Magnus Utvik, Sveriges televisjon

"I Annas himmel påkalder Stian Holes digitalt mestrede collager sig trods en udmærket tekst simpelthen al opmærksomhed. De er fnuglette og knivskarpe, fulde av farver og humor og smerte, de er overraskende på en måde, der giver nye erkendelser. (...)"

Sara Nørholm, Kristeligt Dagblad

"«Annas himmel» er en bildebok full av undrende nytelse, både for voksne og barn. [...] Har du ennå ikke oppdaget bildebøkene til Stian Hole, så er du heldig: Det ligger et eventyr og venter på deg. [...] «Annas himmel» handler om sorg, men på en lys, levende - fantasifull og grublende måte. [...] Dette er en bok som oppleves på mange nivåer, og som kan - og skal - leses, ses, føles og tenkes - om og om igjen."

Helga Lilleland, Varden

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Annas himmel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv