Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klokkerens evangelium

Det har gått ett år siden Bendik mistet faren sin, Ole Klokker. Det er sommeren da den synkende kirken skal rives og spres for alle vinder. Det er sommeren da den gale Nils Skolemester kjøper prekestolen og setter den opp hjemme i høyløa. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Det har gått ett år siden Bendik mistet faren sin, Ole Klokker. Det er sommeren da den synkende kirken skal rives og spres for alle vinder. Det er sommeren da den gale Nils Skolemester kjøper prekestolen og setter den opp hjemme i høyløa.

Bendik savner kirken og svalene i tårnet, men mest av alt savner han faren som fikk klokka til å synge. Utpå høsten går han til Nils Skolemesters løe og ser prekestolen gjennom en revne i veggen, og en dag før jul inviterer han Nils til å feire jul med ham og moren. Men på veien hjem går Bendik gjennom isen og kommer til ei grend mellom himmel og jord som ikke vil gi slipp på ham.

Børge Bredenbekk (f. 1975) jobbet som illustratør og grafisk designer i Sveits og New York før han etablerte seg i Oslo. Han har vunnet flere prestisjetunge priser for designvirksomheten sin og har fått internasjonal anerkjennelse for kunsttrykkene sine. Bredenbeck er fra Stavanger og bor nå i Ås.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
164
ISBN
9788241919602
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Klokkerens evangelium
Format
28 x 23 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klokkerens evangelium:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Merking

Fríða Ísberg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv