Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På omveien hjem

En helt spesiell togtur.

- Hvor langt skal du?- Til Lillehammer.- Hva skal du der?- Jeg skal flytte dit.- Heldiggris. Og Lillehammer er dritlett. Det er siste stasjon. Da kan man ikke gå av feil, så ingen blir redd eller sint. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En helt spesiell togtur.

- Hvor langt skal du?- Til Lillehammer.- Hva skal du der?- Jeg skal flytte dit.- Heldiggris. Og Lillehammer er dritlett. Det er siste stasjon. Da kan man ikke gå av feil, så ingen blir redd eller sint. Håper jeg. Jeg skal også dit. Jeg bodde der før. Det er der Ronald bor.- Da får vi følge hele veien, da! Det blir koselig.- Vi får se.

Vinde har mye å fortelle da hun møter Britt på Lillehammer-toget. Om hvordan man løper fort med Cherrox, om det store vinduet hun er oppkalt etter, om Ronald i supermanndrakt, om mamma som dro til New York for å holde hodet kaldt. Når Vinde forteller, dukker det opp spørsmål. Men kanskje også noen svar?

I en tekst kun bestående av dialog mellom et barn og en voksen, kommer vi tett på morsomme situasjoner, men også vanskelige tanker om blant annet skyldfølelse. Boken er nydelig illustrert av prisvinnende Rune Markhus. En unik og original bok.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242183637
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Priser
Trollkrittet 2020

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

J
Jan Olav Riise – 07.01.2020

– Flott bok for barn og ungdom

Oppdag mer

Bøker som ligner på På omveien hjem:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv