Slutten

; Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

«En bok man sluker til alt er over. Etterpå klemmer man familien sin." Tone Almhjell, forfatter av "Vindeltorn" og "Maretorn»

Hva ville du gjort om det var fire uker til en komét traff jorden?

Du er sytten år gammel. Det er sommer og verden er akkurat som før. Men du vet hva som kommer til å skje. Om en måned er vi alle borte. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Hva ville du gjort om det var fire uker til en komét traff jorden?

Du er sytten år gammel. Det er sommer og verden er akkurat som før. Men du vet hva som kommer til å skje. Om en måned er vi alle borte. Hvordan føles det å vite eksakt hvilket klokkeslett du skal dø på? Hva vil du gjøre den siste tiden? Og hvem vil du gjøre det sammen med?

"Slutten" er fortellingen om Lucinda og Simon - to ensomme unge mennesker som lever på lånt tid. En tragisk hendelse binder dem sammen, og jakten på svar vokser til en felles besettelse. Men vil de rekke det før himmelen blir hvit og alt er slutt?

Til tross for det mørke temaet er "Slutten" mer enn en preapokalyptisk dystopi. Det er også en sterk kjærlighetsfortelling, og en roman som gir leseren anledning til å filosofere over hvem vi er, over menneskets plass i verden, og hva vi gjør med kloden vår.

"En bok man sluker til alt er over. Etterpå klemmer man familien sin."
Tone Almhjell, forfatter av "Vindeltorn" og "Maretorn"

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?