Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Trylleslag

Moren til 16 år gamle Kaya dør av kreft. Kaya klarer ikke å tro at moren aldri kommer tilbake. Mens hun venter, kommuniserer hun med moren gjennom en dagbok. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Moren til 16 år gamle Kaya dør av kreft. Kaya klarer ikke å tro at moren aldri kommer tilbake. Mens hun venter, kommuniserer hun med moren gjennom en dagbok.

Medlemsvurdering:
15 år gammel og midt i pubertetens forvirrende år mister Kaya sin mor som hun hadde et nært forhold til. Kampen for å fortsette livet på en normal og levelig måte er hard, og Kaya takler ikke sorgen like bra som hun tror selv. Midt oppe i det hele kommer tenårenes problemer som bare blir forsterket av Kayas sårbare tilstand. Hun vil ha Rasmus, men Rasmus bare erter og vil ikke ha henne. Raggen vil ha henne, men kanskje ikke helt på den måten Kaya ønsker. Det hun trenger er komplimenter, ekte følelser og gode samtaler, ikke en runde i senga ved hver tenkelig anledning. På tross av alle vanskelighetene og de psykiske problemene vil ikke Kaya ha noe hjelp. Hun trenger det ikke, kan takle det selv - alene og på sin egen måte. "Trylleslag" forteller altså en god historie, har meningsfylt innhold og er skrevet med godt og lettlest språk. Når den da i tillegg treffer deg rett i hjerterota, er det vel ikke stort mer å si enn at dette er en god bok som absolutt fortjener å bli lest.

jony

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202611590
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Marita. – 29.03.2007

– Boka handler om tenåringen Kaya. Kaya har mistet moren sin, som døde av kreft. Hun savner henne noe veldig, og begynner å skrive dagbok. I dagboken skriver hun til moren sin om alle sine tanker og følelser. Hun har det ikke lett, og faren klarer hun ikke snakke ordentlig med heller. Han drukner seg i jobben, og Kaya må klare seg selv. Etterhvert begynner hun også å slanke seg. En bra roman om en jente og hvordan hun prøver å takle savnet etter moren sin. Den tar også opp emnet kjærlighet, og det å holde seg sterk i en så tung tid. Anbefales!

j
jony – 27.03.2006

– 15 år gammel og midt i pubertetens forvirrende år mister Kaya sin mor som hun hadde et nært forhold til. Kampen for å fortsette livet på en normal og levelig måte er hard, og Kaya takler ikke sorgen like bra som hun tror selv. Midt oppe i det hele kommer tenårenes problemer som bare blir forsterket av Kayas sårbare tilstand. Hun vil ha Rasmus, men Rasmus bare erter og vil ikke ha henne. Raggen vil ha henne, men kanskje ikke helt på den måten Kaya ønsker. Det hun trenger er komplimenter, ekte følelser og gode samtaler, ikke en runde i senga ved hver tenkelig anledning. På tross av alle vanskelighetene og de psykiske problemene vil ikke Kaya ha noe hjelp. Hun trenger det ikke, kan takle det selv - alene og på sin egen måte. "Trylleslag" forteller altså en god historie, har meningsfylt innhold og er skrevet med godt og lettlest språk. Når den da i tillegg treffer deg rett i hjerterota, er det vel ikke stort mer å si enn at dette er en god bok som absolutt fortjener å bli lest.

O
Ole – 19.02.2006

– Boka "Trylleslag" treff ein viktig spiker rett på hovudet. Dei aller fleste av oss har i løpet av korte eller lange liv mista nokon som står oss nær. Eller så kjem vi til å gjere det ein gong i framtida. Og kva gjer vi då? Kaya vel å kjempe aleine. Faren har blitt meir og meir fjern, og Kaya begynner å skrive dagbok, adressert til mora. Gjennom hennar eigne formuleringar og tankar blir vi kjent med ei jente som trur ho er sterk, men som har det tyngre enn det ho ser. Som utanforståande ser vi det Kaya ikkje ser, og eg vert fortvila over alle dei galne vala ho tek. Men så ein dag møter ho ei dame som snur heilt rundt på livet hennar. Ei svært god bok om det å sørge.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trylleslag:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv