Tusen stjerners øy
Tusen stjerners øy - Emma Karinsdotter

Tusen stjerners øy

; Lisa Vesterås (Oversetter)

Hvordan overlever man at noen man elsker dør? Gjennom 11-årige Tigris sine øyne får vi ikke bare se sorgen på nært hold, men også finne veien videre – med hjelp av fantasi og magi. «Tusen stjerners øy» er et eventyr som treffer rett i hjerterota.

Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Mio Min Mio» møter «Den uendelige historien»

Hvordan overlever man at noen man elsker dør? Gjennom 11-årige Tigris sine øyne får vi ikke bare se sorgen på nært hold, men også finne veien videre – med hjelp av fantasi og magi. ‘Tusen stjerners øy’ er et eventyr som treffer rett i hjerterota.

Tigris og pappaen har levd alene i nesten alle år. Og pappaen savner Tigris sin mamma så mye at han ikke klarer å fungere uten henne. De har akkurat flyttet til en leilighet når Tigris finner en merkelig boks i flyttesakene, med mammas navn. Hun legger seg i boksen og sovner … og våkner opp i en helt annen verden!

Tusen stjerners øy likner ikke noe hun har sett før. Der finner hun Ariann med sine sanger, stjernesteinene og Leo med skysauene. Og det beste av alt – spor etter Tigris’ mamma!

Med absolutt gehør for Tigris’ tanker, skildrer Emma Karinsdotter en families sorgprosess, men også hvordan man kan komme seg videre og finne forsoning. 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 242
ISBN: 9788205530324
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Tusen stjärnors ö
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8177112
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger