Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tusen stjerners øy

MIO MIN MIO møter DEN UENDELIGE HISTORIEN i denne klassiske svenske barneboka.
Hvordan overlever man at noen man elsker dør? Gjennom 11-årige Tigris sine øyne får vi ikke bare se sorgen på nært hold, men også finne veien videre - med hjelp av fantasi og magi. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
MIO MIN MIO møter DEN UENDELIGE HISTORIEN i denne klassiske svenske barneboka.
Hvordan overlever man at noen man elsker dør? Gjennom 11-årige Tigris sine øyne får vi ikke bare se sorgen på nært hold, men også finne veien videre - med hjelp av fantasi og magi. Tusen stjerners øy er et eventyr som treffer rett i hjerterota.

Tigris og pappaen har levd alene i nesten alle år. Og pappaen savner Tigris sin mamma så mye at han ikke klarer å fungere uten henne. De har akkurat flyttet til en leilighet når Tigris finner en merkelig boks i flyttesakene, med mammas navn. Hun legger seg i boksen og sovner ... og våkner opp i en helt annen verden! Tusen stjerners øy likner ikke noe hun har sett før. Der finner hun Ariann med sine sanger, stjernesteinene og Leo med skysauene. Og det beste av alt - spor etter Tigris' mamma!

Med absolutt gehør for Tigris' tanker, skildrer Emma Karinsdotter en families sorgprosess, men også hvordan man kan komme seg videre.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205530331
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Tusen stjärnors ö

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tusen stjerners øy:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv