Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vildeskuffen

«Romanen er et humørfylt intrigedrama om kampen for å beholde plassen i venneflokken. Den utmerker seg med gode dialoger i et levende romanunivers.»

Astrid Fosvold, Periskop.no

Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2022!Det er SKVÆKA bra å møte Thea igjen etter ferien! Å sitte på den faste plassen i treet, bruke ord som bare Eline og Thea forstår, og le så høyt at man nesten faller av greina. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2022!Det er SKVÆKA bra å møte Thea igjen etter ferien! Å sitte på den faste plassen i treet, bruke ord som bare Eline og Thea forstår, og le så høyt at man nesten faller av greina.

For hjemme hos Eline er mamma fortsatt lei seg. Hun orker nesten ingen ting. Hun orker i hvert fall ikke å rydde Vildeskuffen, selv om lillesøster Vilde er borte og ikke har bruk for en skuff til tingene sine lenger.

Men hva gjør man når man vil skjule for bestevennen sin at ingenting er som det skal hjemme? Kan man unngå å fortelle sannheten til den som kjenner deg aller best?

En varm og sjarmerende bok om vennskap, løgner og det som er vanskelig å snakke om.

Nina Anderson Sjødal jobber til vanlig som manusforfatter og har skrevet manus til flere prisvinnende kortfilmer. Vildeskuffen er hennes første roman.Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2022.

Fra juryens begrunnelse:

«Nina Anderson Sjødal skriver med alvor, innsikt og humor med en sår klangbunn. Hun er et oppkomme av gode formuleringer og detaljer som gir liv til denne komplekse og troverdige fortellinga [...]».

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205569409
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Priser
Debutantprisen 2022
Serie
Eline 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Romanen er et humørfylt intrigedrama om kampen for å beholde plassen i venneflokken. Den utmerker seg med gode dialoger i et levende romanunivers.»

Astrid Fosvold, Periskop.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vildeskuffen:

Oske
Ny!

Oske

Inger Lise Belsvik
Innbundet 
329,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv