Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet

I den andre boka om Alma Freng tar Alma opp jakten etter moren sin. Faren Simon er merkelig ordknapp om kvinnen som forsvant fra livene deres da hun var 5 år. Alma og vennen hennes Pilla begir seg ut på en farefull jakt som får Alma til å ta sjanser hun ikke burde, og i skyggene truer den mektige Storministeren Gabriella Grubel. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag
I den andre boka om Alma Freng tar Alma opp jakten etter moren sin. Faren Simon er merkelig ordknapp om kvinnen som forsvant fra livene deres da hun var 5 år. Alma og vennen hennes Pilla begir seg ut på en farefull jakt som får Alma til å ta sjanser hun ikke burde, og i skyggene truer den mektige Storministeren Gabriella Grubel. Hun er ute etter hevn.

«Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet» er fortsettelsen på et magisk eventyr om heltemot, hevn, hemmeligheter og utrolige krefter. Perfekt for alle som elsker Harry Potter og Ingenlund.

«Vi har fått en ny fantasy-serie å lengte etter! La oss håpe det er snakk om en lang serie, for dette er en fantasy-verden og et persongalleri som gir blod på tann. ... får leseren til å ønske seg mer, mer, mer.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 6)

«Strålende oppfølger. (...) Michelsen og Alma Freng er et kjærkomment bidrag til norsk barnelitteratur.» Nora Steenberg, BOK365

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
277
ISBN
9788203365492
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet
Format
22 x 14 cm
Serie
Alma Freng 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet:

Memoria

Maria Kjos Fonn
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv